Mateusz - opinia (1) Polecam ten komis. Kupiłem u nich samochód kilka tygodni temu. Wszystko... Mateusz Radek - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi. Radek Ro3 - opinia (1) Od pierwszego kontaktu do odbioru pojazdu wszystko w porządku. Pełna... Ro3
Bartosz - opinia (1) Dzisiaj kupili moj samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi tej firmy Bartosz Kamil - opinia (1) Bardzo szybko, sprawnie i konkretnie. Idealny kontakt. Polecam z pełną... Kamil Anita - opinia (1) Wczoraj sprzedałam im samochód. Jestem mile zaskoczona czasem reakcji. Duży... Anita Sebastian - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, cała transakcja trwała zaledwie 45min. Nie... Sebastian Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra współpraca i pomoc w sprzedaży auta. Polecam Agnieszka Marek - opinia (1) Zadzwoniłem do nich z ogłoszenia. Mile zaskoczony rozmową telefoniczną... Marek Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo dobry kontakt,rzetelna konkretna fachowa obsługa.Pan Adam zna się na... Zadowolony klient Michu - opinia (1) Auto sprzedane w ciągu 2 godzin. Dobry kontakt Michu Można zaufać (1) W końcu znalazłem osobę od której miło kupuję się samochód. Bez cwaniakowania... Emil polecam (2) jestem bardzo zadowolony,kupiłem samochód ,super obsługa, Pani Anetka super !!!! Jarek corsa (2) Kupiliśmy w zeszłym miesiącu u nich opla corsę, na sprawdzenie wybraliśmy... Danuta Świetna obsługa, dobre ceny (4) Skupują samochody szybko i konkretnie za uczciwą cenę. Tomasz Michał. - opinia (2) Kupiłem juz kilka aut od Caroland. Zawsze byłem zadowolony z obsługi... Michał. Oferty godne polecenia (1) Ta firma posiada fajne auta w atrakcyjnych cenach. Jestem stałym klientem :)... Marek Polecam! (1) Sprzedałam im auto w niecałe 30 min - podjechali wycenili, spisali umowę no i... Ania ReMiRu - opinia (1) Miła obsługa. Fachowe podejście do klienta. Bardzo polecam. ReMiRu super! (2) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego auta! Obsługa klienta na wysokim... Patrycja