Mikołaj O. - opinia (1) 3 miesiące temu dokonałem zakupu swojego pierwszego w życiu samochodu... Mikołaj O. Marcin - opinia (1) Tego właśnie szukałem, auta przede wszystkim zgodne z opisem i stanem... Marcin Magda Banaszak - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Uzyskałam bardzo fachowe doradztwo w... Magda Banaszak
Julia - opinia (1) Jakiś czas temu kupiłam auto bezwypadkowe i zadbane jak było napisane w... Julia Ola Musiał - opinia (1) Polecam tą firmę, obsługa konkretna i pomocna. Współpracą z taką firmą to... Ola Musiał Zbyszek - opinia (1) Minęły 4 miesiące odkąd jeżdżę Nissanem od Pana Darka. Auto sprawuje się bdb,... Zbyszek Janusz - opinia (1) Polecam ten autohandel. Pan Dariusz fachowo doradzil zakup Citroena ktory... Janusz Wojciech - opinia (1) Pozytywne i konkretne ,nudzi zaufanie Wojciech Szymon - opinia (1) Punktualne przybycie na spotkanie, szybka wycena samochodu i podpisanie umowy... Szymon Klient - opinia (1) Sprawne i szybkie załatwienie sprawy Klient Sebastian - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Darka. Samochód w bdb stanie, zgodnie z tym... Sebastian Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo miły kontakt. Decyzja w ciągu 15... Paweł Izabela - opinia (1) Skorzystałam z oferty firmy skup aut za gotówkę... Wycena auta i... Izabela Zadowolony - opinia (1) Bardzo sprawnie, szybko, profesjonalnie, zgodnie z informacja telefoniczną,... Zadowolony Marcin - opinia (1) Kupiłem Audi Q7 2016 rok. Szczerze polecam. Auto przeszło bez żadnych... Marcin Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy. Bardzo dobra obsługa klienta, same... Tomasz JBL - opinia (1) Profesjonalnie i uczciwie. Polecam JBL Airpien - opinia (1) Samochód sprzedałem szybko i sprawnie, cena do zaakceptowania. Przebieg... Airpien Daria - opinia (1) Transakcja sprzedaży przebiegła pomyślnie, Pan bardzo sympatyczny, cena... Daria Natalia - opinia (1) Szybka, profesjonalna obsługa, szczerze polecam. Natalia