Auto niespodzianka (1) Przestrzegam przed tym komisem, mimo że jest to komis moich, byłych już... AutoNiespodzianka Profesionalnie (1) Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment. Sprawdzone samochody z gwarancją.... Jakub Szczerze polecam (1) Do właściciela firmy trafiłem poprzez ogłoszenie na ogólnopolskim portalu.... Krzysztof
Mazda (1) Kupilem mazde 6 .auto mialo byc bezwypadkowe .mechanik stwierdzil ze silnik... Cit c 4 (1) Kupilam auto za 40000 tys. Niestety auto bylo felerne .po tygodniu siadla... e46 (1) Dzisiaj mija rok od kiedy kupilem moje autko u pana Darka jestem z tego... Krzysztof zadowlona klientka (1) Na Pana Dariusza trafiłam z polecenia. Zamówiłam auto do firmy - Peugeot... Ola Zadowolony klient (1) Kupiłem auto w 2012 jeżdziłem 6 lat byłem zadowolony wymieniłem na nowe w... PIOTR klient (1) Po długich poszukiwaniach samochodu trafiłem do pana Darka. Stan samochodu... jacek Polecam w 100 procentach (1) Kupiliśmy u pana Darka samochód.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Profesjonalne... zadowoleni Nieprawdopodobnie fantastyczna obsługa (1) Przesympatyczna i bardzo profesjonalna obsługa przywróciła mi wiarę w ludzką... Elżbieta Ja szczerze polecam (1) Pierwsze auto tj. mazde mx-3 kupilem u nich jak komis znajdowal sie przy ul.... Słoń polecam !!! (1) Rzetelna i solidna obsługa. Kupione auto sprawuje sie superek! Magda Profesjonaliści (1) Szybko, Tanio, Solidnie - Panowie wykonują bardzo dobrą robotę za bardzo... alprzy Polecam w 100% pelen profesjonalizm (1) Kupiłem Forda Mondeo z 2009 roku w idealnym stanie wizualnym i według... Michał Polecam (1) Miła i fachowa obsługa. ..Profesjonalne podejście do klienta. Pieniążki... Karina Warto (1) Kupiłam u nich swoje Mini, byłam zadowolona z doradztwa, faktycznie pomogli... kaja78 klient (2) Kupiłem jakiś czas temu auto od Pana Darka...wszystko super jeśli chodzi bo... klient Adrian (1) Komis na poziomie. Polecam. Warto podjechać zobaczyć Adrian VW golf 2017 (1) Kupiłem VW golfa 2017 rok . Polecam sprzedawcę . Auto idealne !!! Tomek