Zadowolony - opinia (1) Bardzo sprawnie, szybko, profesjonalnie, zgodnie z informacja telefoniczną,... Zadowolony Marcin - opinia (1) Kupiłem Audi Q7 2016 rok. Szczerze polecam. Auto przeszło bez żadnych... Marcin Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy. Bardzo dobra obsługa klienta, same... Tomasz
JBL - opinia (1) Profesjonalnie i uczciwie. Polecam JBL Airpien - opinia (1) Samochód sprzedałem szybko i sprawnie, cena do zaakceptowania. Przebieg... Airpien Daria - opinia (1) Transakcja sprzedaży przebiegła pomyślnie, Pan bardzo sympatyczny, cena... Daria Natalia - opinia (1) Szybka, profesjonalna obsługa, szczerze polecam. Natalia Mirek - opinia (1) Bardzo miła obsługa, niespotykana dla mnie w komisach, pierwsze miejsce... Mirek Mateusz - opinia (1) Polecam ten komis. Kupiłem u nich samochód kilka tygodni temu. Wszystko... Mateusz Radek - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi. Radek Ro3 - opinia (1) Od pierwszego kontaktu do odbioru pojazdu wszystko w porządku. Pełna... Ro3 Bartosz - opinia (1) Dzisiaj kupili moj samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi tej firmy Bartosz Kamil - opinia (1) Bardzo szybko, sprawnie i konkretnie. Idealny kontakt. Polecam z pełną... Kamil Anita - opinia (1) Wczoraj sprzedałam im samochód. Jestem mile zaskoczona czasem reakcji. Duży... Anita Sebastian - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, cała transakcja trwała zaledwie 45min. Nie... Sebastian Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra współpraca i pomoc w sprzedaży auta. Polecam Agnieszka Marek - opinia (1) Zadzwoniłem do nich z ogłoszenia. Mile zaskoczony rozmową telefoniczną... Marek Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo dobry kontakt,rzetelna konkretna fachowa obsługa.Pan Adam zna się na... Zadowolony klient Michu - opinia (1) Auto sprzedane w ciągu 2 godzin. Dobry kontakt Michu Można zaufać (1) W końcu znalazłem osobę od której miło kupuję się samochód. Bez cwaniakowania... Emil