polecam wszystkim (1) Firma szybko i sprawnie spisala umowe zaplacila uczciwie polecam wszystkim maciek Tylko Versus Gdynia (4) POLECAM!!! Rzetelna i profesjonalna Firma. Bezproblemowa sprzedaż. Przemiła... Zadowolona Właściwi ludzie na właściwym miejscu! (1) Jak najbardziej polecam! Przyznam szczerze, że sparzyłem się już nieraz na... Łukasz
Polecam (1) Po otrzymaniu wyceny kosztów przyszłej naprawy koła zamachowego i sprzęgła... Błażej Zabytkowe ESPERO (1) W Cisowej przy Morskiej, na wzgórzu przy stoku Moreny, w rozległym budynku... Lech Kilian Polecam (1) Kolejne auto w serwisie EC, jestem zadowolony . Profesjonalizm przez duże P. michu Bardzo polecam. (1) Jestem klientem od prawie roku. Zanim trafiłem do Euro-Car Expert, regularnie... Szymon Skup samochodów godny najlepszych marek (1) POLECAM. Zadzwoniłem do skupu ok godziny 11, o 14 już pozbyłem się swojego... Paweł konkretny sprzedawca (1) Solidna Firma wycena samochodu błyskawiczna ,transakcja trwała 10 minut... Łukasz Brak uwag (2) Z mojej strony po zakupie przez nich mojego auta pozostał jedynie brak uwag.... Ryszard M. Solidna firma (1) Solidna firma! Jestem bardzo zadowolony, zapłacili taka cenę jak ustaliliśmy... Adam W. Najlepszy zakup (1) Samochód w pełni sprawny i zgodny z opisem. Po miesiącu użytkowania, jestem w... Marta S.S. Pełen profesjonalizm (1) Firmę odróżnia od innych w okolicy pełen profesjonalizm, facet nie chciał na... Roman Auto skup (1) Rekomenduję ten auto skup. Kupiłem u nich już 2 auta i każdorazowo zostałem... Zbigniew K. szybie porozumienie (1) Konkretnie i w sympatycznej atmosferze. Szybko doszliśmy do porozumienia... Robert Jarząbek Skup polecony przez kolegę (1) Ten skup polecił mi kolega który 3 miesiące wcześniej kupił u nich auto i... Rafał K. sporo atutów (1) Sprzedawca nie wciska na siłę auta. Miałem wrażenie bym znalazł takie jak mi... Maciej korzystna transakcja (1) Bardzo dobra wycena, z korzyścią dla mnie. Auto o tych samych parametrach nie... Adrian Kupiłem auto (1) Kupiłem w tym komisie auto. Nie miałem żadnych problemów. Stan auta zgodny z... Andrzej Samochód zgodny z opisem, super pomoc! MEGA ZADOWOLENIE (1) Przyjechaliśmy po samochód 670 km, po poprzednich kilku oględzinach... Marta