Świetny komis samochodowy (1) Świetny komis samochodowy. Miałem nosa, ponieważ chciałem wymienić auto na... Rafał Skup auta citroen c5, rocznik 2002 (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. Już podczas rozmowy telefonicznej... Anna Szybko i sprawnie (1) Doskonały kontakt, od momentu telefonu do sprzedaży samochodu minęło około... Zadowolony Klient
Panowie bezbłędni !!! (1) Cała sprawa sprzedaży zajęła im 6 minut od przyjazdu do ich firmy !!!... Wojciech Kupili więc wystawiam 6+ (1) Zadzwoniłem do nich w celu sprzedaży im 14 letniego vw. Niestety nie... Roman J Omijać (2) Auto w ogłoszeniu jako bezwypadkowe, było po dwóch dzwonach co zostało... KARL Nie wierzcie komisom (1) W motoryzacji jestem laikem więc polegam na opini innych. Szkoda jednak że są... Macieja wschodząca gwiazda (1) byłam u nich z polecenia. Mam dwa auta, a jedno jest trochę starszawe i nie... nina Nie polecam (1) Obsługa tragiczna. Właściciel to kłamca. Co innego jest w ogłoszeniu, a co... Amigo sprzedaz auta szybko ispeawnie polecam (1) bardzo fachowa obsluga.Polecam kazdemu kto chce kupic lub sprzedac swoje autko gdynianka super firma (1) korzystałam już trzy razy z usług firmy granity gdańsk polecam godna firma... jola Fachowa i szybka pomoc (1) Od jakiegoś czasu w moim aucie spadały obroty. Powtarzało się to... Zadowolona klientka polecam (1) Kilka miesięcy temu zakupiliśmy w euro car kilkuletnie auto używane. Przed... EMLS Masakra (1) Wielki zawód 😪 Obsługa kłamie zwodzi, chcąc kupić auto musisz dzwonić... Rozczarowany formalnosci (1) pomoc w załatwieniu formalnosci oceniam wysoko, możliwośc negocjacji cen os. prywatna niskie ceny (1) Kupiłem już dwa auta z tego komisu. Mają bardzo dobre ceny Henryk NASTĘPNE SPRZEDANE !!! BRAVO !!! (1) 3 lata temu sprzedali moje auto w 4 dni. W zeszłym tygodniu wstawiliśmy żony... Zadowolony Jakub Polecam (1) Roweru nie przypinam,wiec polecam;). A tak na serio, oddałem furę w... Lopez Polecam zdecydowanie! Pol-Franc(dawniej Pol-Cars) (1) Miło,szybko i konkretnie. Od samej rozmowy telefonicznej do końcowej... Victoria odradzam (3) obsługa przyjeżdża się do firmy rano słyszy się załatwienie formalności 2-3... klient42