Super firma (2) Ta zla opinia chyba od konkurencji.ja kupilam od pana samochod i jestem... Krystyna zadowolony (1) Profesjonalne, polecam. Maty Nie warto (2) Dzień dobry Firma nieżetelna i nieprofesjonalna. Nie dotrzymuje umów z... Nero
Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Samochód jest super! W 100% polecam! Krzysztof Jaworski Sprzedawca godzien zaufania (1) Szukalismy autka kilka tygodni - w koncu po wielu ogledzinach trafilismy do... Marek Skup aut (1) Polecam w 100% to miejsce,bardzo wysoka,obiektywna wycena auta,pełen... Sylwia Rzetelna firma (1) Transakcja przebiegła wzorowo, obsługa na najwyższym poziomie. Nie znam się... Honorata Polecam !! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, auto sprawuje się świetnie. Kolejna... Agnieszka POLECAM (1) towaru dosc sporo ,jest w czym wybrac , obsługa miła i pomocna, sprawdzania... stachh Adam Gdańsk (1) Kupiłem auto, nie było nowe ale informację które otrzymałem na temat AUDI A4... Adam Szybka sprzedaż, zadowoleni po raz kolejny! (1) Krótko i na temat, po raz kolejny jesteśmy zadowoleni z obsługi firmy Versus.... Piotr Nie polecam (1) Sprzedawałem auto - komis sam się ze mną skontaktował gdyż miałem ogłoszenie... Michał Warszawiak - Vectra (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakoscia i szybkoscia obslugi. zawsze... WARSZAWIAK SZKODA !!! (1) Szkoda, że już nie ma tego komisu, 3 auta kupione u nich I wszystko ok do... Marcin 50/50 (1) Wystawiam pozytywna opinie ale zdziwilo mnie ze w ofercie jest o wiele wiecej... Bartek Polecam (1) Komis na dobrym poziomie. Polecam Jan Goraco polecam (1) Fantastyczna obsluga wytlumaczyla wszystko od a do z autko takie jak w... ALEX Polecam (1) Warsztat godny polecenia,obsługa miła,a zwłaszcza pan Tadeusz,zawsze udzieli... Czarne Mondeo Mk4 Bardzo zadowolony (1) Kilka dni temu odebrałem już drugi samochód kupiony od p.Dariusza (pierwszy 2... Krzysiek Z pewnością Polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa, nie jak u innych handlarzy, z czystym... Marzena