Nie polecam najchętniej za darmo by zabrali auto... (2) Sprzedając w pełni sprawne auto którego byłem właścicielem od nowości... zażenowany Sprawnie załatwiona sprzedaż samochodu (1) Firma godna polecenia. Zadzwoniłem , przez telefon ustaliliśmy z Panem cenę... Adrian Wilczyński Polecam szybko i sprawnie auto sprzedane w 1h (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta Panowie zjawili sie... Andrzej Pasierb
Kia (1) Zadowolona :) Sprzedawałam swoją Kię i zdecydowałam się wstawić ja do... Kamila Fachowa pomoc z najwyższej półki (1) Niedawno kupiłem auto od osoby, która kiedyś nabyła je w tym komisie. osoba... Paweł Gorąco polecam! (1) Profesjonalna obsługa, dobre, sprawdzone auta. Polecam. Paweł Spełniają marzenia (1) Krótko i na temat... jeśli nie mają konkretnego dla Ciebie auta na placu -... Aneta firma godna polecenia, duży wybór samochodów (1) każdy znajdzie coś dla siebie, ja kupiłem już drugie auto w tym komisie i... Marcin Tak, polecam (1) Rzetelna obsługa, nie kręci nie oszukuje. Samochody najwyższej klasy.... Magda Polecam (1) Z całego serca polecam, bardzo rzetelna firma. 100% na tak ! Bogdan POLECAM (1) Super firma, a pracownicy godni zaufania! Wszystko wytłumaczą, doradzą, oby... Bartosz Nie polecam (1) Nieuczciwa firma, nie polecam. Nie dosc, ze placa grosze, to jeszcze... Artur Polecam (1) Kupiłam w tej firmie auto dla córki ( VW up! ) . Porządne auto ( po... Agata Godny polecenia (2) Kupiłem tu fajne auto KIA RIO.Pełna,rzetelna informacja.Uczciwe podejście do... Ryszard Warto ! (1) Bardzo uczciwa, rzetelna Firma, jesteśmy zadowoleni z autka. Wszystko, co... Pinus Polecam!!! (1) Kupilam mila obsluga auto takie jak opisali spalanie tyle co własciciel... aga pełna profeska (1) poprostu kupilem tu dobra fure i nie bede opowiadal bajek, nie wiem czy... Damian Citroen Grand Picasso 2.0 HDI (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, na wszystkie pytania wyczerpująca... Radosław nie poelcam (2) Wszyscy piszą że są tacy mili, a przeszkadza im jak rower do ich płotu... ktos10000 przyjazna firma (1) fachowa obsługa, facet, który mnie obsługiwał zna się na samochodach i tego... Rysiek