Polecam w 100% pelen profesjonalizm (1) Kupiłem Forda Mondeo z 2009 roku w idealnym stanie wizualnym i według... Michał Polecam (1) Miła i fachowa obsługa. ..Profesjonalne podejście do klienta. Pieniążki... Karina Warto (1) Kupiłam u nich swoje Mini, byłam zadowolona z doradztwa, faktycznie pomogli... kaja78
klient (2) Kupiłem jakiś czas temu auto od Pana Darka...wszystko super jeśli chodzi bo... klient Adrian (1) Komis na poziomie. Polecam. Warto podjechać zobaczyć Adrian VW golf 2017 (1) Kupiłem VW golfa 2017 rok . Polecam sprzedawcę . Auto idealne !!! Tomek Super firma (2) Ta zla opinia chyba od konkurencji.ja kupilam od pana samochod i jestem... Krystyna zadowolony (1) Profesjonalne, polecam. Maty Nie warto (2) Dzień dobry Firma nieżetelna i nieprofesjonalna. Nie dotrzymuje umów z... Nero Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Samochód jest super! W 100% polecam! Krzysztof Jaworski Sprzedawca godzien zaufania (1) Szukalismy autka kilka tygodni - w koncu po wielu ogledzinach trafilismy do... Marek Skup aut (1) Polecam w 100% to miejsce,bardzo wysoka,obiektywna wycena auta,pełen... Sylwia Rzetelna firma (1) Transakcja przebiegła wzorowo, obsługa na najwyższym poziomie. Nie znam się... Honorata Polecam !! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, auto sprawuje się świetnie. Kolejna... Agnieszka POLECAM (1) towaru dosc sporo ,jest w czym wybrac , obsługa miła i pomocna, sprawdzania... stachh Adam Gdańsk (1) Kupiłem auto, nie było nowe ale informację które otrzymałem na temat AUDI A4... Adam Szybka sprzedaż, zadowoleni po raz kolejny! (1) Krótko i na temat, po raz kolejny jesteśmy zadowoleni z obsługi firmy Versus.... Piotr Nie polecam (1) Sprzedawałem auto - komis sam się ze mną skontaktował gdyż miałem ogłoszenie... Michał Warszawiak - Vectra (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakoscia i szybkoscia obslugi. zawsze... WARSZAWIAK SZKODA !!! (1) Szkoda, że już nie ma tego komisu, 3 auta kupione u nich I wszystko ok do... Marcin