wschodząca gwiazda (1) byłam u nich z polecenia. Mam dwa auta, a jedno jest trochę starszawe i nie... nina Nie polecam (1) Obsługa tragiczna. Właściciel to kłamca. Co innego jest w ogłoszeniu, a co... Amigo sprzedaz auta szybko ispeawnie polecam (1) bardzo fachowa obsluga.Polecam kazdemu kto chce kupic lub sprzedac swoje autko gdynianka
super firma (1) korzystałam już trzy razy z usług firmy granity gdańsk polecam godna firma... jola Fachowa i szybka pomoc (1) Od jakiegoś czasu w moim aucie spadały obroty. Powtarzało się to... Zadowolona klientka polecam (1) Kilka miesięcy temu zakupiliśmy w euro car kilkuletnie auto używane. Przed... EMLS Masakra (1) Wielki zawód 😪 Obsługa kłamie zwodzi, chcąc kupić auto musisz dzwonić... Rozczarowany formalnosci (1) pomoc w załatwieniu formalnosci oceniam wysoko, możliwośc negocjacji cen os. prywatna niskie ceny (1) Kupiłem już dwa auta z tego komisu. Mają bardzo dobre ceny Henryk NASTĘPNE SPRZEDANE !!! BRAVO !!! (1) 3 lata temu sprzedali moje auto w 4 dni. W zeszłym tygodniu wstawiliśmy żony... Zadowolony Jakub Polecam (1) Roweru nie przypinam,wiec polecam;). A tak na serio, oddałem furę w... Lopez Polecam zdecydowanie! Pol-Franc(dawniej Pol-Cars) (1) Miło,szybko i konkretnie. Od samej rozmowy telefonicznej do końcowej... Victoria odradzam (3) obsługa przyjeżdża się do firmy rano słyszy się załatwienie formalności 2-3... klient42 Godny polecenia. (1) Salon ma bardzo ciekawą ofertę samochodów luksusowych. Profesjonalni... Jacek Honda Accord (2) Auto zgodne z opisem.Świetny egzemplarz i wielka przyjemność z jazdy.Miła i... Paweł Polecam Unique-Cars zakup BMW 740d (1) Na Salon Unique-Cars natknąłem się kilka miesięcy temu szukając samochodu BMW... Marcin Najlepsza oferta luksusowych samochodów w regionie (1) Unique-Cars jako jeden z nielicznych salonów w regionie oferuje unikalne i... Marcin Salon Unique-Cars (1) O salonie Unique-Cars usłyszałem od znajomego, który kupił tam już 2... Andrzej Wszystkim polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę versus w centrum. Kupiłam u nich... ZADOWOLONA KLIENTKA Zdecydowanie tak (1) 3 samochody kupione u nich, aktualnie planuję zakup czwartego w tym samym... Kamila