Aga (1) Wstawiłam im moje autko i zaledwie po 3 dniach sprzedane. Po prostu szok.... Aga Auto na zamówienie (2) Chciałem nabyć auto, które komis Versus miał na stronie internetowej w swojej... Tomasz Polecam komis (1) Auta w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym,bardzo fajna obsługa.Cena... Adam
Super Dealer (1) Niezwykła życzliwość i profesjonalizm robią wrażenie! daw.daw.74@wp.pl Tak, kupiłabym w komisie ponownie. A przynajmniej w Versusie, z którego pochodzi mój Peugeot 107. (1) Transakcja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Powiedziałam, że szukam... Halina Super (1) Zostawiłem im auto sprzedali zaledwie w 3 dni wyrazy szacunku dla Auto Top Henryk Uczciwe podejście do klienta (1) Autohandel nie wygląda na największy ale profesjonalizm i uczciwość... Mieszkaniec dzielnicy Szkoda słów !!! (3) Kupiłam z mężem auto z tego komisu. Mimo zapewnien ze jest bezwypadkowe... JK Dominika - opinia (2) Bardzo dobry komis, sprawne samochody! Świetna atmosfera, robią to z pasją i... Dominika mazda 6 - zakup idealny (2) w 2012 roku kupiłem u chłopaków mazde 6 1.8 benzyna, rocznik 2002. nie dość,... Kacper Potwierdzenie (1) Chciałbym tylko życzyć dalszej tak owocnej sprzedaży jak udało się z moim... Zbigniew polecam auta z tego komisu (2) Witam, jestem zadowoloną klientką tego komisu w centrum Gdyni. Jakiś czas... Ania super komis (1) Duży komis i każdy znajdzie tam coś dla siebie. Ja znalazłam i jestem... Marta Zadowolona (1) Kupiłam auto w komisie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panowie świetnie... Bmw Audi A4 (1) Poszukiwałem nowego samochodu i natrafiłem na ten komis. Po rozmowie z bardzo... Michał Zawiodłam się - nie polecam! (2) Niestety, moja opinia o tym auto handlu jest zdecydowanie niekorzystna.... Niedoszli (całe szczęście)Klienc rewelacja (1) kupiłam autko w sierpniu 2015 roku . Obsługa rewelacyjna załatwiają wszystkie... magosia 100 % Polecam (2) Witam, Jak najbardziej mogę polecić firmę Versus, oddział w centrum Chylonia... Michał Nie polecam (2) Nie polecam, po tygodniu od zakupu okazało się, że istalacja gazowa wymaga... Klient Potwierdzam (2) Zgadzam się z każdą poniższą opinią ;) PROFESJONALIŚCI ;) PIOTR