Adam (1) Jestem klientem który od kilku lat wymienia w tym komisie auta. Przystępne... Adam Zadowolona :) (1) Witam. Kilka dni temu odwiedziłam ten komis i wyjechałam swoim nowym... Wioletta Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator (1) Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator. Mówi jedno, umawia... Krakus
Polecamy Pol-Cars z Rumi (1) Polecam,transakcja przeprowadzona na wesoło,właściciel z mega dużym poczuciem... Magda i Krzysiek Godny polecenia (1) Polecił ich nasz znajomy. My rownież sie nie zawiedliśmy, zamowienie... Danuta SAMOCHODY BEZ AKCYZY (2) My z mężem nacięliśmy się na nich. Jak wszyscy brokerzy z Trójmiasta firma ta... Kasia_Puck Jest w czym wybierać. (2) Poszukując samochodu dla siebie trafiłem na Auto Komis Max. Komisów jak... Jarek Atrakcyjne ceny aut (1) Polecam. Komis z autami na każdą kieszeń. Atrakcyjne ceny. zadowolony Bardzo dobre ceny aut (3) Najtańsze auta w pomorskim. Sprzedawca uczciwie mówi co jest nie tak. Bardzo... Monika Polecam (1) Mam juz drugie auto z tego komisu i jestem bardzo zadowolony Jerzy Rzetelnie (1) Profesjonalna obsługa i naprawdę mają dobre samochody - Polecam kupno auta w... Mirek Polecam!!! (1) Kupiłem w komisie Pana Adama Forda Mondeo.Auto bez ukrytych wad. Stan... Piotrek super polecam (1) profesjonalna obsługa - dobre doradztwo polecam Ania Gorąco polecam (1) Wstawiłem samochód na początku marca i w niecałe dwa tygodnie mój samochód... piotr Ford Mondeo (1) Mają duży wybór samochodów z rynku polskiego z książką gwarancyjną i... Zadowolony Auto Top (1) Bardzo dobra obsługa klienta.Rzetelne informacje na temat auta,które kupiłem.... Waldemar super polecam (1) jak widać jeszcze istnieją normalne autohandle - polecam Robert polecam (1) sprzedałam im auto, zapłacili więcej niż inni proponowali, miło, szybko,... Agnieszka Polecam Pana Adama (1) Witam. Pośród wszystkich,czasem można by się pokusić o słowo szemranych ludzi... Marcin Polecam (1) Transakcja przebiegła pomyślnie. Terminowość i profesjonalizm bez zarzutów.... Ed