Dominika - opinia (2) Bardzo dobry komis, sprawne samochody! Świetna atmosfera, robią to z pasją i... Dominika mazda 6 - zakup idealny (2) w 2012 roku kupiłem u chłopaków mazde 6 1.8 benzyna, rocznik 2002. nie dość,... Kacper Potwierdzenie (1) Chciałbym tylko życzyć dalszej tak owocnej sprzedaży jak udało się z moim... Zbigniew
polecam auta z tego komisu (2) Witam, jestem zadowoloną klientką tego komisu w centrum Gdyni. Jakiś czas... Ania super komis (1) Duży komis i każdy znajdzie tam coś dla siebie. Ja znalazłam i jestem... Marta Zadowolona (1) Kupiłam auto w komisie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panowie świetnie... Bmw Audi A4 (1) Poszukiwałem nowego samochodu i natrafiłem na ten komis. Po rozmowie z bardzo... Michał Zawiodłam się - nie polecam! (2) Niestety, moja opinia o tym auto handlu jest zdecydowanie niekorzystna.... Niedoszli (całe szczęście)Klienc rewelacja (1) kupiłam autko w sierpniu 2015 roku . Obsługa rewelacyjna załatwiają wszystkie... magosia 100 % Polecam (2) Witam, Jak najbardziej mogę polecić firmę Versus, oddział w centrum Chylonia... Michał Nie polecam (2) Nie polecam, po tygodniu od zakupu okazało się, że istalacja gazowa wymaga... Klient Potwierdzam (2) Zgadzam się z każdą poniższą opinią ;) PROFESJONALIŚCI ;) PIOTR OMIJAĆ ! (1) Omijać z daleka ! W ogłoszeniach piszą o 100% udokumentowanym i rzeczywistym... niedoszły klient firma godna polecenia, najlepsza w swoim fachu (1) Gorąco polecam firmę Versus, oddział w centrum Gdyni. Rzetelna firma z... Aniela Szczerze polecam (2) Polecił mi Prestiże mój znajomy który zakupił u nich dwa auta i bardzo mu... szczęśliwy nabywca SZKODA WASZEGO CZASU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ (1) Nie napiszę że ten Pan jest oszustem On tylko zmienia fakty CO INNEGO PODAJE... Klient Jerzy Adam (1) Jestem klientem który od kilku lat wymienia w tym komisie auta. Przystępne... Adam Zadowolona :) (1) Witam. Kilka dni temu odwiedziłam ten komis i wyjechałam swoim nowym... Wioletta Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator (1) Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator. Mówi jedno, umawia... Krakus Polecamy Pol-Cars z Rumi (1) Polecam,transakcja przeprowadzona na wesoło,właściciel z mega dużym poczuciem... Magda i Krzysiek