dobry autohandel jeszcze się zdarza (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Versus:szybko sprzedałam swoje stare... Monia :)) (1) Dużym atutem firmy jest dobra organizacja jak i również profesjonalizm wobec... Justyna PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU (2) POLECAM !!! Rzetelna i profesjonalna Firma. Bezproblemowa sprzedaż. Przemiła... Magda
focus (1) Kupiłam tutaj forda focusa. Caly proces transakcji na wysokim poziomie.... beata Bardzo rzetelna firma (1) Miła i konkretna obsługa wysokie ceny sprzedałem tej firmie już 2-gie auto w... Marek Brzeziński ok (1) Obsługa profesjonalna mogłem dokładnie dowiedzieć się wszystkiego o... Darecki Zawsze będę tutaj wracał (1) Firma naprawdę godna polecenia. Kiedyś powiedział mi o niej znajomy, który... pablo zadowolona:))) (1) Zakupiliśmy drugi samochód w tej firmie, jesteśmy w pełni zaowoleni z obsługi... Sylwia Obsługa (1) Bardzo fachowa obsługa, pracownicy sprawnie organizują nie tylko formalności... Agnieszka S. Super zakup !!! (1) kupilem samochod w autohandlu VERSUS i jestem bardzo zadowolony. Naprawde... Daniel L. Polecam (1) Obsługa, pełem profesjonalizm, zadowolona z zakupu. Gorąco polecam Daria PROFESJONALIZM (1) Jak najbardziej polecam firmę VERSUS. Atrakcyjne oferty samochodów jak... Iza bmw e60 M-PAKIET (4) WITAM wlasnie jestem po jezdzie probnej TA BMW W M-PAKIECIE co maja w ofercie... Tomek Sebastian - opinia (1) Jak najbardziej polecam !! Kompetentni ludzie mila obsługa. Zawsze chętnie... Sebastian Polecam z czystym sumieniem (1) Krótko i na temat. Zamówiłem, sprawdziłem w ASO i zakupiłem. Od momentu... Piotr Robecki REWELACJA (1) fantastyczna obsługa, posiadaja duza oferte, jest w czym wybierac :) mgd Profesjonalna obsługa, bogata oferta, uczciwe ceny! (1) Witam! Jak najbardziej mogę polecić firmę Versus. Nie taki Diabeł straszny...... Tadeusz najlepsi! (1) Wszystko zawsze sprawnie, szybko. autka do wyboru, do koloru. jak w fabryce... Anka Zawiodłam się. (3) W dniu dzisiejszym u tego Pana mieliśmy kupić Hondę Jazz z 2010... Kaśka Samochód zarezerwowany a został sprzedany (2) Witam wszystkich, chcieliśmy powiedzieć, że zarezerwowaliśmy sobie samochód w... Piotr