Nie polecam, OMIJAĆ Z DALEKA!! (1) Samochód niezgodny z opisem w ogłoszeniu. Podobno nie wymagał wkładu... Paulina BMW X5 (1) Polecam auto-komis ! Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu auta, szybka... Damian K. gorąco polecam (1) Sprowadzono, załatwiono papiery, wymieniono oleje. Przyszłam odebrać... Kamila
Hunday Tucson (1) Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Miałem już wcześniej... Marek POLECAM GORĄCO - SOLIDNY KOMIS (1) Komis godny polecenia, rzetelnie i rzeczowo podchodzą do klienta a przede... Agata Kłamcy! Strata czasu! (6) Stata czasu - wysyłają sms-y, że mają kupca na auta, a na miejscu okazuje... M Polecam z całego serca (1) Pan Bartosz wycenił moje auto, fachowo i szybko!Ten Człowiek nie tylko... Tomasz .... (1) Kupił auto od mojego ojca za 1/3 ceny rynkowej, ojciec się na autach nie zna,... Pan W jest dobrze ! (2) Witam, dziś sprzedałam tej firmie swoje auto. opinia w ogolnym rozrachunku... Aga sprzedaz auta (1) Witam Pan Bartek kupił odemnie mòj samochòd ktòrego nie... zadowolona klientka strata czasu, !! (1) tak jak wcześniej opisaliście, dostałem smsa że mają kupca na moje auto i się... żal super autohandel (1) polecam autokram, naprawde mila obsluga, super auta, przytepne ceny karol AUTOHANDEL HIT ,REDA UL.PUCKA 11 ---GODNY POLECENIA-- (1) Zadowolony kupiec, Pozdrawiam . Dariusz Zdecydowanie odradzam (2) Panowie chyba za dużo zarabiają bo im się w głowach poprzewracało i nie... rozczarowana Chrysler z USA (1) Chciałem zamówić auto dla rodziny - duże ale w rozsądnej cenie.... Rodzinny z Warszawy Pierwsze autko (1) Kupiłam miesiąc temu w komisie w Sopocie moje pierwsze autko Opla Corse i... Kinga B. auto komis alf gdansk ul.warszawska (1) kupiłem dwa miesiące temu z tego komisu fajne autko,obsluga rewelacja prawda... klijent OPINIA (1) Zdecydowanie POLECAM. Profesjonalne podejscie do klienta . Sprzedawca ma dużą... Udany zakup BMW Niestety odradzić. (5) Wypatrzyłem u tego sprzedawcy samochód, obejrzałem, ustaliłem z kimś kto... Krzysztof NIE, NIE i jeszcze raz NIE (4) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares