Sprzedaz dla nich to pestka! (1) Samochód, który miałem już w kilku komisach wystawiony wstawiłem do firmy... Polecam Dwa razy na TAK! (1) korzystaliśmy z komisu dwa razy. Skierowała nas przede wszystkim bardzo... Agata EKSPRESOWA SPRZEDAŻ SAMOCHODU! (1) WSTAWIŁEM CHOĆ NIECHĘTNIE SWOJĄ AVENSIS. PRZEKONAŁY MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE... PIOTR
Dno i kilometr mułu !! (1) pisza smsy do kazdego kto wystawi auto na allegro otoMoto itp ze maja kupca... Łukasz Obsłudze brakuje kultury. Nie polecam (1) Gburowaty pracownik, na pytanie o części do samochodu rzucił słuchawką,... Michał Szafrański Rozczarowani (1) Zajechalismy tam w dniu dzisiejszym z zamiarem kupna auta. Wysiadajac z auta... kubus39 jest dobrze!!! (1) piękne C5 automat, 163 km, z 2010r. - minęło 7 miesięcy. 8 tysięcy i cały... leszek k. nie polecam (2) oddałam samochód, bo podobno mieli klienta, po trzech tygodniach dzwonienia i... aaaaaa mercedes C 180 sport (1) obsługa miła cierpliwa uczciwa fachowa -polecam ten autohandel grazyna Sprawdzenie samochodu i znakomity zakup. (1) estem starsza osoba. Bywałem na wielu takich placach z samochodami. Zazwyczaj... Adam M. polecam 2 w 1 (1) Rozmowa przez tel niby jak kazda inna. Po przyjezdzie krotko i na temat.... kupiec Świetna obsługa (2) Jeden z nielicznych komis w Polsce na którym się nie zawiodłem, proponowane... Zainteresowany Nie polecam, OMIJAĆ Z DALEKA!! (1) Samochód niezgodny z opisem w ogłoszeniu. Podobno nie wymagał wkładu... Paulina BMW X5 (1) Polecam auto-komis ! Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu auta, szybka... Damian K. gorąco polecam (1) Sprowadzono, załatwiono papiery, wymieniono oleje. Przyszłam odebrać... Kamila Hunday Tucson (1) Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Miałem już wcześniej... Marek POLECAM GORĄCO - SOLIDNY KOMIS (1) Komis godny polecenia, rzetelnie i rzeczowo podchodzą do klienta a przede... Agata Kłamcy! Strata czasu! (6) Stata czasu - wysyłają sms-y, że mają kupca na auta, a na miejscu okazuje... M Polecam z całego serca (1) Pan Bartosz wycenił moje auto, fachowo i szybko!Ten Człowiek nie tylko... Tomasz .... (1) Kupił auto od mojego ojca za 1/3 ceny rynkowej, ojciec się na autach nie zna,... Pan W