obsluga (1) Szef wtraca sie sprzedawcom do pracy i nie pozwala klientom na jazde probna.... Kamil Rzenująca obsługa (1) Obsługa komisu fatalna, facet wyskakuje z krzykiem, że się samochód ogląda,... Kamil Mazda (1) Zdecydowanie polecam bardzo profesjonalna obsługa szczególnie podziękowania... zadowolony nabywca
Polecam w 100% (1) Auto które nabyłem w tym komisie w momencie kupna miało 9 lat, jednak mimo to... Bartek Uwaga - wprowadzaja w błąd! (1) 1. Wprowadzanie w błąd informując o udokumentowanej historii pojazdu - fakt,... czareq Polecamy! (1) Witam serdecznie na forum, Chciałam bardzo polecić ta firmę ze względu na... Kiket M. Lander Gdynia (1) Zdecydowanie polecam tego dealera! Profesjonalne i uczciwe podejście do... Paweł Opinia (1) Auto zgodne z opisem, miła i fachowa obsługa. Panowie na stacji... Robson Dorota - opinia (2) Witam. Jechałam połowę polski aby zobaczyć bezwypadkowe auto w tym komisie.... Dorota Polecam (1) Do komisu auto oddałam we wtorek, w środę komis je sprzedał , w czwartek... Hania Polecam! (1) Dobry kontakt i podejście do klienta,Przy sprzedaży polecam ich Komis w 100... Damian POLECAM (1) KONKRETNY AUTOHANDEL.SZYBKA TRANZAKCJA BŁAŻEJ Nie polecam! (3) Komis z przepięknie wypucowanymi samochodami. Wszystkie lśnią i błyszczą aż... Mati Omijać z daleka (2) Kupiłem u nich auto, które wg opisu nie wymagało wkładu finansowego. Auto nie... Areh POLECAM (1) Miałam okazję kupić auto w komisie Lander i szczerze polecam. W większości... Dorota_72 trucker52 - opinia (2) polecam. konkretni handlowcy, leasing zalatwiony szybko, spory wachlarz... trucker52 Jeszcze się zobaczymy ! (1) Wymieniam u Was auto po raz 5 i za każdym razem jestem zadowolony. Dziękuję Paweł - astra , golf , laguna , Subaru - opinia (1) Faktycznie patrząc na poniższą opinie naprawdę sukces tkwi w tych światłach... Subaru Polecam (1) Kupiłem w PCSU w maju VW Passata z 2008r do tej pory zrobiłem kilkanaście... Marco Zadowolony (2) Na podstawie moich tegorocznych doświadczeń związanych z GTL mogę śmiało... Michał Rzepiński