Zdecydowanie odradzam (2) Panowie chyba za dużo zarabiają bo im się w głowach poprzewracało i nie... rozczarowana Chrysler z USA (1) Chciałem zamówić auto dla rodziny - duże ale w rozsądnej cenie.... Rodzinny z Warszawy Pierwsze autko (1) Kupiłam miesiąc temu w komisie w Sopocie moje pierwsze autko Opla Corse i... Kinga B.
auto komis alf gdansk ul.warszawska (1) kupiłem dwa miesiące temu z tego komisu fajne autko,obsluga rewelacja prawda... klijent OPINIA (1) Zdecydowanie POLECAM. Profesjonalne podejscie do klienta . Sprzedawca ma dużą... Udany zakup BMW Niestety odradzić. (5) Wypatrzyłem u tego sprzedawcy samochód, obejrzałem, ustaliłem z kimś kto... Krzysztof NIE, NIE i jeszcze raz NIE (4) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares Michał - opinia (1) Wzorowe podejście do kilenta. Michał byłem, sprawdziłem, kupilem (1) w polowie maja kupiłem u nich tiguana.na poczatku jazda jako pasazer i... Darek ONLINE CARS MNIE OSZUKAŁ! (1) W czerwcu kupiliśmy auto w ONLINECARS, okazało się ,że spala olej, ok litra... CZESŁAW Mic - opinia (1) Stan "idealny" auta wg. Komisu: karoseria porysowana, peknieta szyba, w... Mic POLECAM 100% (1) Otrzymałem bardzo dobrą cenę zostawiając auto w rozliczeniu, gotówkę... Piotr Lander Auto-handel (1) Autohandel godny polecenia. Rzetelni i uczciwi sprzedawcy - doradzają, nie... Maciej Polecam (1) Sprzedałem auto w tym autohandlu. Szybka sprzedaz,profesjonalne podejście a... Andrzej Dobra obsługa i niezłe auto (1) Szukałem samochodu dla kolegi i trafiłem niezły egzemplarz w dobrej cenie.... el_KooBa Nie kupujcie!!! (2) Radzę wszystkim, żeby nie kupowali w tym komisie samochodu! Nie wiadomo, co w... NIEZADOWOLONY KLIENT ODRADZAM (2) Kupiłam w tym komisie małe autko z jednym kluczykiem, oczywiście zapewnienia... ELA przekręcone liczniki na maxxxxxxxa !! (2) Auta u końca żywota swoich możliwości - wymyte , wypachnione i z walniętym do... tępić oszustów !! SMS-y nie SMS-y ale auto sprzedali... (1) Też dostałem SMSa, pojechałem... zostawiłem auto na kilka dni... już tego... Artur Bobek NIE, NIE i jeszcze raz NIE (1) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares