Ford Fiesta 1,4TDCi auto używane + serwis /gwarancja 3 miesięczna/ (1) 06.2012r kupiłem Forda Fiestę z 2009r z silnikiem 1.4TDCi niestety na temat... Andrzejtcz kupiłem VW (1) kupiłem vw t4 ,auto sprawuje się dobrze,nie mam problemów polecam... Krzysztof PRZEPROWADZKI (1) DUŻY WYBÓR ,POLECAM ,KUPIŁEM AUTO DO PRZEPROWADZEK I NIE MAM PROBLEMÓW JEZDZI... Przeprowadzki
6+ (1) Zdecydowanie polecam i zycze wszystkim takiego profesjonalizmu i uczciwosci! :) Beata POLECAM (1) Miła i szybka współpraca, właściciel jak i reszta ekipa pracująca na... Kupujaca Michał - opinia (2) Jeśli chcesz sprzedać samochód to tylko tam!!! Obdzwoniłem i objechałem... Michał zakup samochodu (1) Skorzystałem z zakupu samochodu przez firmę Auto-Fresh. Jestem bardzo... boberek Panie Adamie Wielkie Dzieki (1) Wstawiłem do komisu na Świętokrzyskiej auto myśląc że chyba go nie sprzedadzą... Jędrek Miłe zaskoczenie. (1) Witam, jestem mile zaskoczony jakością obsługi i podejściem do klienta w tym... Piotr L. Janusz - opinia (1) Jestem raczej nieufny, jeżeli chodzi o opinie na forach internetowych. Tak... Janusz godny polecenia (1) kupilem z tego autohandlu juz 2 auto(dla siebie i dla zony) i jestem bardzo... Andrzej nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam, wiele ukrytych wad, kosztowna naparwa silnika... Karolina Żenująca obsługa klienta ..... (2) Nie polecam tego komisu.Byłem zainteresowany autem a obsługujący nie dość że... D Naprawdę warto !!! (1) Auto komis polecili mi znajomi,wychwalali aż uwierzyć było trudno. Samochód... Magda Migdalska Godny polecenia (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z usług Dakar7. Ten trójmiejski autohandel... Adi Zakup Saaba (1) Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut znalazłem godną zainteresowania ofertę... Wojtek z Gdyni pszekret licznikow (4) spszedalem audi a4 w tym komisie bardzo rzaluje za 9500 tys juz po godz byl... adam kupiłem używaną Corollę E12 (1) Auto kupiłem z 3 mies. gwarancją. Trochę się zdenerwowałem po zakupie auta,... Tomi76 Sąsiad z KOWAL (1) Witam. Chcialbym potwierdzic ponizsze opinie. Tak sie zlozylo ze wlascicielem... Leszek huraaaa sprzedałęm !! (1) Dzwoniłem chyba do 10 firm specjalizujacych sie kupowaniem za gotówkę - szok... Dario