Opel ASTRA II 2002 1.6 8V - sedan (znakomite auto z DAKAR7). (1) Zakupiłem 11.10.2010r. Opel ASTRA II 2002r. z silnikiem benzynowym 1.6 8V.... Młody TAK TRZYMAĆ !!! (1) Wystawiam chłopakom wielkiego pozytywa nie za samochód lub za cenę ale za... Jędraszko M - FORD S-MAX zakup opla corsa rok produkcji 2006r. (1) BARDZO DUŻY POZYTYW!!! Jako laik w zakresie motoryzacji bardzo sobie ceniłam... KOBIETA/OPEL
wbrew opini o komisach zdecydowanie polecam !!! (1) kupiłem na tym komisie we wrześniu opel astra 1.9 diesel i jestem bardzo... MIRON Naprawdę pełen profesjonalizm! (1) Skorzystaliśmy z komisu dwa razy. Skierowała nas przede wszystkim bardzo... Tomaszewski M. moge polecic (1) Generalnie mozna polecic tego posrednika, chociaz warto przeczytac umowe... a.w. Zamiast NEW CAR - powinno być CAR SCRAP (1) Dzwoniłam na ten komis wielokrotnie gdyż uwagę mą przyciągnął opis... XXX ok (1) Zamówiony towar przyjechał w terminie oraz był zgodny z opisem.Profesjonalna... Media Star Andrzej Wiśniewski konkretnie i rzeczowo bez mydlenia oczu (1) Komisy ... wszędzie auta bezwypadkowe (prosto z lakierni) o niewielkim... zadowoly klient Podziękowania (1) Właśnie zakupiłem samochód marki skoda Octawia II jestem bardzo zadowolony z... margo ... (1) Próbowałem skorzystać z usług PCSU jednak tego nie zrobiłem. Po gruntownym... James Bardzo rzetelne podejście. (1) Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej... Grzegorz Można jak najbardziej polecić (1) Kupowałam auto w tym roku i nie miałam żadnych nieprzyjemnych niespodzianek.... Arek UCZCIWY SPRZEDAWCA (1) KUPIŁEM SAMOCHÓD Z TEGO KOMISU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, MINĘŁO JUŻ TROCHĘ... Michał Gadomski Godny polecenia (2) W wakacje zakupiliśmy za pośrednictwem autohandlu Variant auto. Mimo iż... M&J Audi A3 (2) Kupiłem u pana Adriana Audi A3.Dziś mamy 25 marca jestem z samochodu... Muzolf Michał KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. (1) ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE... JACKY Polecam (1) Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Autko sprawuje się bez najmniejszych zarzutów... Masia Zadowolony (1) Szukałem auta od prawie 2 miesięcy , zależało mi na fakturze vat 22 % gdyż... Andrzej Podzielny bardziej przypominaja p... niż przedsiębiorców (1) Sytuacja poprzednio. Miałem niestety przyjemność skorzystania z "para..."... Mikołaj