O D R A D Z A M ! ! ! (2) Samochód którego NA SZCZĘŚCIE NIE KUPIŁEM OPEL ASTRA. Tak zachwalany przez... Marcel 3xTAK ! (1) B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa C5 Jestem zaskoczony i to pozytywnie (1) Szczerze mówiąc nigdy nie miałem zaufania do komisów samochodowych. Jednak w... Adam z Gdańska
Opel ASTRA II 2002 1.6 8V - sedan (znakomite auto z DAKAR7). (1) Zakupiłem 11.10.2010r. Opel ASTRA II 2002r. z silnikiem benzynowym 1.6 8V.... Młody TAK TRZYMAĆ !!! (1) Wystawiam chłopakom wielkiego pozytywa nie za samochód lub za cenę ale za... Jędraszko M - FORD S-MAX zakup opla corsa rok produkcji 2006r. (1) BARDZO DUŻY POZYTYW!!! Jako laik w zakresie motoryzacji bardzo sobie ceniłam... KOBIETA/OPEL wbrew opini o komisach zdecydowanie polecam !!! (1) kupiłem na tym komisie we wrześniu opel astra 1.9 diesel i jestem bardzo... MIRON Naprawdę pełen profesjonalizm! (1) Skorzystaliśmy z komisu dwa razy. Skierowała nas przede wszystkim bardzo... Tomaszewski M. moge polecic (1) Generalnie mozna polecic tego posrednika, chociaz warto przeczytac umowe... a.w. Zamiast NEW CAR - powinno być CAR SCRAP (1) Dzwoniłam na ten komis wielokrotnie gdyż uwagę mą przyciągnął opis... XXX ok (1) Zamówiony towar przyjechał w terminie oraz był zgodny z opisem.Profesjonalna... Media Star Andrzej Wiśniewski konkretnie i rzeczowo bez mydlenia oczu (1) Komisy ... wszędzie auta bezwypadkowe (prosto z lakierni) o niewielkim... zadowoly klient Podziękowania (1) Właśnie zakupiłem samochód marki skoda Octawia II jestem bardzo zadowolony z... margo ... (1) Próbowałem skorzystać z usług PCSU jednak tego nie zrobiłem. Po gruntownym... James Bardzo rzetelne podejście. (1) Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej... Grzegorz Można jak najbardziej polecić (1) Kupowałam auto w tym roku i nie miałam żadnych nieprzyjemnych niespodzianek.... Arek UCZCIWY SPRZEDAWCA (1) KUPIŁEM SAMOCHÓD Z TEGO KOMISU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, MINĘŁO JUŻ TROCHĘ... Michał Gadomski Godny polecenia (2) W wakacje zakupiliśmy za pośrednictwem autohandlu Variant auto. Mimo iż... M&J Audi A3 (2) Kupiłem u pana Adriana Audi A3.Dziś mamy 25 marca jestem z samochodu... Muzolf Michał KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. (1) ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE... JACKY