zadowolony (1) Znjomy który kupował u nich auto polecił mi ich jako rzetelnych, kupiłem... R.B + dla AUTO TOP (1) Stawiam plusa. Kupiłem "co nieco naprawiłem" ale mimo wszystko wielki PLUS... Tomek zdecydownie polecam (1) Z mężem zakupiliśmy tam samochód. Autko tak jak w opisie na aukcji w bardzo... Agnieszka
Nareszcie ktoś konkretny (1) Nareszcie trafiłem na komis w którym nie obiecują "złotych gór" ,jasno i... Wojtek Jestem Zadowolony ;)) (1) dość długo szukałem Vectry, która by mi odpowiadała jeździłem po całym... Maciek Kto winien - nie wiem. (1) Nie wiem w jakim stopniu winny jest właściciel. 3 tygonie po tym jak kupiłem... Lolek Fatalna obsługa, Nieuczciwy Właściciel !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściciele Salonu oszukują, zawyżają ceny i są nieuprzejmi. Wiele razy każą... Robert Studziński MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA, "NORMALNE CHŁOPAKI", SAMOCHODY CZYSTE, ZADBANE (MOŻE... tadeusz Wszystko Super (1) Witam . Zakupilem dzis w Variancie autowszystko super auto bezwypadkowe - nie... Zdzislaw STRONA JEST GODNYM PRZECIWNIKIEM OTOMOTO (1) POLECAM TĄ STRONĘ JEST REWELACYJNA!!!!!!!!!! Mirek Krasiński Nareszcie coś innego i nowego (2) Nareszcie coś innego i nowego no i ceny umieszczania ogłoszeń przystępne adk.tvp autokomis swojak (1) Witam komis zajmuje sie sprzedażą własnych samochodów jeśli macie samochód... daro arogancja i brak profesjonalizmu (1) Arogancja to mało powiedziane. Transakcja sprzedaży. Auto stało od 1.12.2008... barbara