Potwierdzam (1) Potwierdzam poniższą opinie - kiedyś tez im wstawiłem auto i w bardzo szybkim... Jan komis ok auto jezdzi (1) komis ok auto jezdzi endriu Naciagacze (1) NIE POLECA!!!!!!!!!! Zainteresowanie klientem mizerne, znikoma orientacja na... n-s
odkupuja (1) odkupują , za ta cenę normalnie z ogłoszenia by poszedł to co oni dają , a w... klient POLECAM! (1) Nic do dać nic ująć – pozbyłam się auta za pomocą AUTO TOP i za to im... Julia 100% pozytyw (1) Podzielam opinie poprzednich użytkowników. Kupiłem nowy samochód a stary... Barakuda Pozytyw (1) Polecam. Przede wszystkim za zdrowe podejście do klienta. Ania nieduzy,ale ciekawy komis z autami z niemiec (1) kupione auto po sprawdzeniu u mojego meczanika zgodne z opisem i zapewnieniem... marek Adam - opinia (1) Zakupiłem auto w auto komisie ,przedstawiono mi ofertę wraz z wyceną... Adam NAJWIĘKSZEMU WROGOWI NIE POLECEM TEGO KOMISU (1) KUPILAM SAMOCHÓD, TAK ZACHWALALI A MIAL PEŁNO WAD UKRYTYCH. CHCIALAM GO... AGA Profesionalizm... (2) Witam, Miałem okazję zakupić Audi A8 w firmie Prestige. Jestem pod... Adrian Sprawnie i konkretnie (1) Są niesamowici i pomocni. Chciałem sprzedać auto za gotówkę - telefonów do... Marek Tak jak obiecałem. wystawiam (1) chłopaki macie tego upragnionego pozytywa wg umowy skoro auto dojechało do... Ryszard Polecam (4) Kupilem juz dwa samochody jestem bardzo zadowolony przedewszystkim posiadaja... Pegaz STANOWCZO ODRADZAM (1) Kupiłem od nich auto i zamiast cieszyć sie z jazdy wymarzonym autem to muszę... wk****ony Dobry zakup! (1) Jestesmy zadwoleni z kupionego w tym komisie samochodu. Bardzo mila... Anna SERDECZNE PODZIĘKOWANIE (1) Miałam zamiar kupić ok dwuletnie auto. Zdecydowałam się na fachową obsługę... ELA O D R A D Z A M ! ! ! (2) Samochód którego NA SZCZĘŚCIE NIE KUPIŁEM OPEL ASTRA. Tak zachwalany przez... Marcel 3xTAK ! (1) B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa C5 Jestem zaskoczony i to pozytywnie (1) Szczerze mówiąc nigdy nie miałem zaufania do komisów samochodowych. Jednak w... Adam z Gdańska