Michał - opinia (1) Wzorowe podejście do kilenta. Michał byłem, sprawdziłem, kupilem (1) w polowie maja kupiłem u nich tiguana.na poczatku jazda jako pasazer i... Darek ONLINE CARS MNIE OSZUKAŁ! (1) W czerwcu kupiliśmy auto w ONLINECARS, okazało się ,że spala olej, ok litra... CZESŁAW
Mic - opinia (1) Stan "idealny" auta wg. Komisu: karoseria porysowana, peknieta szyba, w... Mic POLECAM 100% (1) Otrzymałem bardzo dobrą cenę zostawiając auto w rozliczeniu, gotówkę... Piotr Lander Auto-handel (1) Autohandel godny polecenia. Rzetelni i uczciwi sprzedawcy - doradzają, nie... Maciej Polecam (1) Sprzedałem auto w tym autohandlu. Szybka sprzedaz,profesjonalne podejście a... Andrzej Dobra obsługa i niezłe auto (1) Szukałem samochodu dla kolegi i trafiłem niezły egzemplarz w dobrej cenie.... el_KooBa Nie kupujcie!!! (2) Radzę wszystkim, żeby nie kupowali w tym komisie samochodu! Nie wiadomo, co w... NIEZADOWOLONY KLIENT ODRADZAM (2) Kupiłam w tym komisie małe autko z jednym kluczykiem, oczywiście zapewnienia... ELA przekręcone liczniki na maxxxxxxxa !! (2) Auta u końca żywota swoich możliwości - wymyte , wypachnione i z walniętym do... tępić oszustów !! SMS-y nie SMS-y ale auto sprzedali... (1) Też dostałem SMSa, pojechałem... zostawiłem auto na kilka dni... już tego... Artur Bobek NIE, NIE i jeszcze raz NIE (1) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares Polecam ten Auto-handel (1) Właśnie kupiłem Kia Ceed i polecam każdemu ten autohandel. Bardzo dobre... Piotr USA samochody marzeń na wyciągnięcie ręki (1) Zapragnąłem auta które by było lekarstwem na drugą młodość. Firma Versus Z... Marian Zdecydowanie polecam. (1) Naprawdę polecam, podchodzą do sprawy bardzo uczciwie! Auta nie "picowane" do... Karol Paweł i Iza - opinia (1) Znajomi, którzy wcześniej zamówili w tej firmie samochód polecili nam ich.... Paweł i Iza auto-top (1) Właściciel pan Adam to prawdziwy profesjonalista,transakcja szybka i... waldemar polecam (1) ten co kupuje dobrze płaci i szybki przyjazd przyjechał tak szybko że ojejku... damian Polecam (1) Spory wybór, ładne zadbane auta (z tego co mi wiadomo Komis korzysta z usług... Przemek