Autohandel loczek gdańsk (1) Witam, kilka miesięcy temu kupiliśmy vw sharan 7- osobowy ... gdybym wtedy... GOŚĆ !!! cała szczęśliwa !!! (2) zdecydowanie polecam - zwłaszcza Pan ADAM - bardzo pomocny jeśli chodzi o... ewa polecam, pelen profesjonalizm (1) Wymarzonego auta szukalem ponad pol roku, gdy dowiedzialem sie od znajemego o... Henryk
polecam! (1) Sprzedali moje auto w krótkim czasie bez żadnych kosztów - polecam wszystkim... Kacper Mateusz - opinia (1) Kupiłem tam auto,profesjonalna i bardzo miła obsługa,zdecydowanie miejsce dla... Mateusz Wymarzone auto (1) Długo poszukiwałem wymarzonego auta, lecz po sprawdzeniu kilku samochodów... Wojciech Miła profesjonalna obsługa - Polecam (1) Po wystawieniu swojego auta na sprzedaż, dostałem telefon z firmy Versus, że... Stanisław Dorota - opinia na wielki + (1) Miałam okazję kupić auto w komisie Versus i szczerze polecam. W większości... Dorota Sprzedaz dla nich to pestka! (1) Samochód, który miałem już w kilku komisach wystawiony wstawiłem do firmy... Polecam Dwa razy na TAK! (1) korzystaliśmy z komisu dwa razy. Skierowała nas przede wszystkim bardzo... Agata EKSPRESOWA SPRZEDAŻ SAMOCHODU! (1) WSTAWIŁEM CHOĆ NIECHĘTNIE SWOJĄ AVENSIS. PRZEKONAŁY MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE... PIOTR Dno i kilometr mułu !! (1) pisza smsy do kazdego kto wystawi auto na allegro otoMoto itp ze maja kupca... Łukasz Obsłudze brakuje kultury. Nie polecam (1) Gburowaty pracownik, na pytanie o części do samochodu rzucił słuchawką,... Michał Szafrański Rozczarowani (1) Zajechalismy tam w dniu dzisiejszym z zamiarem kupna auta. Wysiadajac z auta... kubus39 jest dobrze!!! (1) piękne C5 automat, 163 km, z 2010r. - minęło 7 miesięcy. 8 tysięcy i cały... leszek k. nie polecam (2) oddałam samochód, bo podobno mieli klienta, po trzech tygodniach dzwonienia i... aaaaaa mercedes C 180 sport (1) obsługa miła cierpliwa uczciwa fachowa -polecam ten autohandel grazyna Sprawdzenie samochodu i znakomity zakup. (1) estem starsza osoba. Bywałem na wielu takich placach z samochodami. Zazwyczaj... Adam M. polecam 2 w 1 (1) Rozmowa przez tel niby jak kazda inna. Po przyjezdzie krotko i na temat.... kupiec Świetna obsługa (2) Jeden z nielicznych komis w Polsce na którym się nie zawiodłem, proponowane... Zainteresowany