OMIJAĆ ! (1) Omijać z daleka ! W ogłoszeniach piszą o 100% udokumentowanym i rzeczywistym... niedoszły klient firma godna polecenia, najlepsza w swoim fachu (1) Gorąco polecam firmę Versus, oddział w centrum Gdyni. Rzetelna firma z... Aniela Szczerze polecam (2) Polecił mi Prestiże mój znajomy który zakupił u nich dwa auta i bardzo mu... szczęśliwy nabywca
SZKODA WASZEGO CZASU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ (1) Nie napiszę że ten Pan jest oszustem On tylko zmienia fakty CO INNEGO PODAJE... Klient Jerzy Adam (1) Jestem klientem który od kilku lat wymienia w tym komisie auta. Przystępne... Adam Zadowolona :) (1) Witam. Kilka dni temu odwiedziłam ten komis i wyjechałam swoim nowym... Wioletta Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator (1) Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator. Mówi jedno, umawia... Krakus Polecamy Pol-Cars z Rumi (1) Polecam,transakcja przeprowadzona na wesoło,właściciel z mega dużym poczuciem... Magda i Krzysiek Godny polecenia (1) Polecił ich nasz znajomy. My rownież sie nie zawiedliśmy, zamowienie... Danuta SAMOCHODY BEZ AKCYZY (2) My z mężem nacięliśmy się na nich. Jak wszyscy brokerzy z Trójmiasta firma ta... Kasia_Puck Jest w czym wybierać. (2) Poszukując samochodu dla siebie trafiłem na Auto Komis Max. Komisów jak... Jarek Atrakcyjne ceny aut (1) Polecam. Komis z autami na każdą kieszeń. Atrakcyjne ceny. zadowolony Bardzo dobre ceny aut (3) Najtańsze auta w pomorskim. Sprzedawca uczciwie mówi co jest nie tak. Bardzo... Monika Polecam (1) Mam juz drugie auto z tego komisu i jestem bardzo zadowolony Jerzy Rzetelnie (1) Profesjonalna obsługa i naprawdę mają dobre samochody - Polecam kupno auta w... Mirek Polecam!!! (1) Kupiłem w komisie Pana Adama Forda Mondeo.Auto bez ukrytych wad. Stan... Piotrek super polecam (1) profesjonalna obsługa - dobre doradztwo polecam Ania Gorąco polecam (1) Wstawiłem samochód na początku marca i w niecałe dwa tygodnie mój samochód... piotr Ford Mondeo (1) Mają duży wybór samochodów z rynku polskiego z książką gwarancyjną i... Zadowolony Auto Top (1) Bardzo dobra obsługa klienta.Rzetelne informacje na temat auta,które kupiłem.... Waldemar