Bardzo dobry komis! (1) Polecam innym komis w Gdyni przy dworcu, dużo samochodów na placu, sprzedawcy... Roman Super,super !!!!! (2) Od pół roku szukałam samochodu .Znalazłam swoje wymarzone auto na auto handlu... Ania Dla tych co w ciągłym ruchu (1) Nabyłem autko dostawcze do pracy w kurierce za przyzwoitą cenę jak na razie... soplica
zakup auta (1) kupiłem audi i narazie jest ok. Formalnosci bardzo szybko andrzej Polecam jak najbardziej (1) Zakupiłam moje niebieskie piękne autko w tym komisie kilka dni temu.... Renta Wojtek - opinia (1) Jak opinia wcześniej. Panowie ustalają ceny przez telefon a na miejscu mówią... Wojtek Bardzo sprawnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim zwłaszcza pana Tadka, który z sercem podszedł do mojego... Justyna Profesjonalnie! (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę i poświęcony czas. Po przykrej wizycie u... Karolina Fiat Punto (1) Samochód zgodny z opisem mimo rocznika 2013 jak nowy. Warto było przyjechać z... Włodek Łódź Polecam (1) Kupiliśmy tu Skodę Fabia, auto przeszło pozytywną weryfikację u dealera... kasia warto !! (1) zarezerwowalem samochodzik z Kutna kupilem i polecam Stanislaw z Kutna MILE ZASKOCZENIE (1) profesjonalna obsługa ( pozdrawiam Pana Michała), stan techniczny samochodu... Damian Naciągacze Krętacze i Cwaniaki (1) Zakupiłem u nich samochód. NIBY super stan itd.. przejechałem nim około 400... Robert Nie polecam najchętniej za darmo by zabrali auto... (2) Sprzedając w pełni sprawne auto którego byłem właścicielem od nowości... zażenowany Sprawnie załatwiona sprzedaż samochodu (1) Firma godna polecenia. Zadzwoniłem , przez telefon ustaliliśmy z Panem cenę... Adrian Wilczyński Polecam szybko i sprawnie auto sprzedane w 1h (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta Panowie zjawili sie... Andrzej Pasierb Kia (1) Zadowolona :) Sprzedawałam swoją Kię i zdecydowałam się wstawić ja do... Kamila Fachowa pomoc z najwyższej półki (1) Niedawno kupiłem auto od osoby, która kiedyś nabyła je w tym komisie. osoba... Paweł Gorąco polecam! (1) Profesjonalna obsługa, dobre, sprawdzone auta. Polecam. Paweł firma godna polecenia, duży wybór samochodów (1) każdy znajdzie coś dla siebie, ja kupiłem już drugie auto w tym komisie i... Marcin