nie polecam (1) Kupiłem auto które według opisu nie wymagało jakiegokolwiek wkładu... Jacek Auto handel HIT 84-240 Reda ul, PUCKA 11 ###### POLECAM ##### (2) Jestem szczęśliwym nabywca auta w tym komisie polecam wszystkim szukających... Waldemar B. NIE POLECAM!!!!!!!!!! NIE WARTO TRACIĆ CZASU I PIENIĘDZY!!!!! rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! (5) rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! Przejechałem 500 km by... Mario
super sprzedawca (1) kupilem auto od Pana Darka wszystko zgodnie z opisem w ogloszeniu i przez... Pawel Sprawdzony i pewny. (1) Kupilem juz od Pana Dariusza kilka aut w przeciagu kilku lat. Zawsze auto... Dobry klient POLECAM! (1) Auto zgodne z opisem , a pan Adam bardzo uprzejmy! :) Klaudia Sprzedali nasze Volvo szybko i sprawnie! 100% polecamy (1) Wystawiliśmy samochód do komisu i umówiliśmy się na 7 dni. W tym czasie... Żuchlińscy Dziekuje za pomoc w wyborze. Auto marzen! (1) Zakupilam miesiac temu samochód w tej firmie. Nie znam się na autach, zawsze... Martika Piotr (2) Fachowe podejście do klienta, dobre samochody w dobrych cenach. Polecam Piotr Polecam (1) Wypożyczyłem u nich dwa auta - busa do przeprowadzki i osobówkę. Samochody są... Karol M. lokalizacja (1) Sukces firma zawdzięcza głównie dzięki profesjonalnej obsłudze oraz... zgred nie polecam (1) Ciekawy sposób zarabiania mają. Kupiliśmy auto zostawiając w rozliczeniu... smutek Nie polecam (1) Zaplacilam zaliczke wlascicielowi komisu na forda galaxy auto mialo byc... Karolina NIE POLECAM ! ! ! (1) Podobnie jak w poprzednich przypadkach, panowie umawiają się na inną kwotę a... Jacek polecam wszystkim (1) Firma szybko i sprawnie spisala umowe zaplacila uczciwie polecam wszystkim maciek Tylko Versus Gdynia (4) POLECAM!!! Rzetelna i profesjonalna Firma. Bezproblemowa sprzedaż. Przemiła... Zadowolona Właściwi ludzie na właściwym miejscu! (1) Jak najbardziej polecam! Przyznam szczerze, że sparzyłem się już nieraz na... Łukasz Polecam (1) Po otrzymaniu wyceny kosztów przyszłej naprawy koła zamachowego i sprzęgła... Błażej Zabytkowe ESPERO (1) W Cisowej przy Morskiej, na wzgórzu przy stoku Moreny, w rozległym budynku... Lech Kilian Polecam (1) Kolejne auto w serwisie EC, jestem zadowolony . Profesjonalizm przez duże P. michu