Godny polecenia. (1) Salon ma bardzo ciekawą ofertę samochodów luksusowych. Profesjonalni... Jacek Honda Accord (2) Auto zgodne z opisem.Świetny egzemplarz i wielka przyjemność z jazdy.Miła i... Paweł Polecam Unique-Cars zakup BMW 740d (1) Na Salon Unique-Cars natknąłem się kilka miesięcy temu szukając samochodu BMW... Marcin
Najlepsza oferta luksusowych samochodów w regionie (1) Unique-Cars jako jeden z nielicznych salonów w regionie oferuje unikalne i... Marcin Salon Unique-Cars (1) O salonie Unique-Cars usłyszałem od znajomego, który kupił tam już 2... Andrzej Wszystkim polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę versus w centrum. Kupiłam u nich... ZADOWOLONA KLIENTKA Zdecydowanie tak (1) 3 samochody kupione u nich, aktualnie planuję zakup czwartego w tym samym... Kamila Bardzo dobry komis! (1) Polecam innym komis w Gdyni przy dworcu, dużo samochodów na placu, sprzedawcy... Roman Super,super !!!!! (2) Od pół roku szukałam samochodu .Znalazłam swoje wymarzone auto na auto handlu... Ania Dla tych co w ciągłym ruchu (1) Nabyłem autko dostawcze do pracy w kurierce za przyzwoitą cenę jak na razie... soplica zakup auta (1) kupiłem audi i narazie jest ok. Formalnosci bardzo szybko andrzej Polecam jak najbardziej (1) Zakupiłam moje niebieskie piękne autko w tym komisie kilka dni temu.... Renta Wojtek - opinia (1) Jak opinia wcześniej. Panowie ustalają ceny przez telefon a na miejscu mówią... Wojtek Bardzo sprawnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim zwłaszcza pana Tadka, który z sercem podszedł do mojego... Justyna Profesjonalnie! (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę i poświęcony czas. Po przykrej wizycie u... Karolina Fiat Punto (1) Samochód zgodny z opisem mimo rocznika 2013 jak nowy. Warto było przyjechać z... Włodek Łódź Polecam (1) Kupiliśmy tu Skodę Fabia, auto przeszło pozytywną weryfikację u dealera... kasia warto !! (1) zarezerwowalem samochodzik z Kutna kupilem i polecam Stanislaw z Kutna MILE ZASKOCZENIE (1) profesjonalna obsługa ( pozdrawiam Pana Michała), stan techniczny samochodu... Damian Naciągacze Krętacze i Cwaniaki (1) Zakupiłem u nich samochód. NIBY super stan itd.. przejechałem nim około 400... Robert