UCZCIWY SPRZEDAWCA (1) KUPIŁEM SAMOCHÓD Z TEGO KOMISU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, MINĘŁO JUŻ TROCHĘ... Michał Gadomski Godny polecenia (2) W wakacje zakupiliśmy za pośrednictwem autohandlu Variant auto. Mimo iż... M&J Audi A3 (2) Kupiłem u pana Adriana Audi A3.Dziś mamy 25 marca jestem z samochodu... Muzolf Michał
KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. (1) ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE... JACKY Polecam (1) Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Autko sprawuje się bez najmniejszych zarzutów... Masia Zadowolony (1) Szukałem auta od prawie 2 miesięcy , zależało mi na fakturze vat 22 % gdyż... Andrzej Podzielny bardziej przypominaja p... niż przedsiębiorców (1) Sytuacja poprzednio. Miałem niestety przyjemność skorzystania z "para..."... Mikołaj zadowolony (1) Znjomy który kupował u nich auto polecił mi ich jako rzetelnych, kupiłem... R.B + dla AUTO TOP (1) Stawiam plusa. Kupiłem "co nieco naprawiłem" ale mimo wszystko wielki PLUS... Tomek zdecydownie polecam (1) Z mężem zakupiliśmy tam samochód. Autko tak jak w opisie na aukcji w bardzo... Agnieszka Nareszcie ktoś konkretny (1) Nareszcie trafiłem na komis w którym nie obiecują "złotych gór" ,jasno i... Wojtek Jestem Zadowolony ;)) (1) dość długo szukałem Vectry, która by mi odpowiadała jeździłem po całym... Maciek Kto winien - nie wiem. (1) Nie wiem w jakim stopniu winny jest właściciel. 3 tygonie po tym jak kupiłem... Lolek Fatalna obsługa, Nieuczciwy Właściciel !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściciele Salonu oszukują, zawyżają ceny i są nieuprzejmi. Wiele razy każą... Robert Studziński MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA, "NORMALNE CHŁOPAKI", SAMOCHODY CZYSTE, ZADBANE (MOŻE... tadeusz Wszystko Super (1) Witam . Zakupilem dzis w Variancie autowszystko super auto bezwypadkowe - nie... Zdzislaw STRONA JEST GODNYM PRZECIWNIKIEM OTOMOTO (1) POLECAM TĄ STRONĘ JEST REWELACYJNA!!!!!!!!!! Mirek Krasiński Nareszcie coś innego i nowego (2) Nareszcie coś innego i nowego no i ceny umieszczania ogłoszeń przystępne adk.tvp autokomis swojak (1) Witam komis zajmuje sie sprzedażą własnych samochodów jeśli macie samochód... daro arogancja i brak profesjonalizmu (1) Arogancja to mało powiedziane. Transakcja sprzedaży. Auto stało od 1.12.2008... barbara