Ania - opinia (1) Parę dni temu miałam zabieg histeroskopii na oddziale... Ania Nadiia - opinia (1) Polecam. Była na laparoskopii. Operacja poszła dobrze. Personel jest bardzo... Nadiia Pacjentka - opinia (1) Zabieg przebiegł bez problemów i skutków ubocznych. Wspaniały personel i... Pacjentka
Wigilia - opinia (1) Dzieki personelowi z oddzialu ginekologiczno-polozniczemu oraz wszystkim... Wigilia liczi - opinia (1) Położne z wielką empatią podchodzą do pacjenta. Dr Jankowski - lekarz z... liczi Anita P. - opinia (1) Urodziłam córeczkę 19.12.2020 chwile przed godzina 14 w tym szpitalu. Bardzo... Anita P. Ona - opinia (2) Szpital rzeczywiście potrzebuje gruntownego remontu. Jeśli chodzi o personel,... Ona Rodzącą - opinia (1) Polecam! Personel zasługuje na medal, wszyscy ciepli mili i z ogromną... Rodzącą A. Jurkowska - opinia (1) Witam, wraz z mężem serdecznie dziękujemy całemu personelowi medycznemu na... A. Jurkowska Tina - opinia (1) Być może szpital nie jest idealny jeśli chodzi o warunki i wyposażenie, ale... Tina Ewa - opinia (1) Urodziłam syna w styczniu.chciałam rodzić w innym szpitalu ale pogotowie... Ewa Paulina - opinia (1) O tym szpitalu słyszy się przeważnie złe opinie,bo to stary szpital.Wizualnie... Paulina Tomek - opinia (1) Szpital katastrofa mojego tatę zabrali jak sikał krwią. Lekarz stwierdził że... Tomek Basikry - opinia (1) Nie polecam tu rodzić ,opieka poporodowa okropna. Ciągle trzeba czekać na... Basikry Polecam (1) Położne bardzo miłe i pomocne , lekarze też super ! Synek urodzony przez CC... Bloondii Polecam oddzial patologii oraz poporodowy (1) Rodzilam w tym szpitalu dwa razy. Ostatnio we wrzesniu 2019.Profesjonalna i... Matylda Bardzo polecam (1) W 100% polecam Szpital Wojewódzki. Przez kilka dni byłam tutaj na patalogii... Anna Słaba zmiana. (2) Jestem po porodzie żony w wojewódzkim. Trafiliśmy na bardzo słabą zmianę... Kpt Brak poszanowania godności człowieka...Jednak służba zdrowia kuleje. (1) Dzisiaj przyjęto mnie na oddział - planowo. W szpitalu byłam o godzinie 7.00... Barbara Cudowne miejsce, wspaniali ludzie!!! (1) 30.04.2019 roku przeszłam operację usunięcia macicy, już kilka razy byłam... Elżbieta