Polecam GLC (1) Świetne miejsce do ćwiczeń i relaksu. Domowa atmosfera Anna GLC (1) Najlepsza siłownia w Gdańsku :) Super zajęcia dla początkujących jak i... W Klimatyzacja (3) Korzystam od czerwca z GLC. Wszystko jest naprawdę fajne:Obsługa, klimat,... Artur
Siłownia i ceny (1) Jeśli chodzi o siłownię to słabo ona wypada na tle innych.Sprzęt jest... Andi Polecam bardzo (1) Fajna obsługa na wysokim poziomie,dobry sprzęt i rewelacyjna atmosfera.Duży... Jola Cudowne miejsce! (1) To wyjątkowe miejsce, w żadnym innym klubie w Gdańsku nie czułam sie tak... Nici Moja Siłownia ever :) (1) Kocham to miejsce: za mnóstwo zajeć, profesjonalny sprzęt, przesypatyczna... Aga G. Rewelacja! (1) Jak dla mnie bomba! Mając porównanie z innymi siłowniami mogę powiedzieć, ze... Justyna keep calm and play squash! Polecam (1) Polecam to miejsce do gry w squsha. Miejsce fajne, zarowno dla chcacych... Tom Nic specjalnego! Drogo! (1) Sprzęt słaby,bardzo drogie białko! Wykładzina na podłodze czyli siedlisko... Była klientks Rowerki w Goodlucku..... (1) ...... dziś w sobotę na zajęciach interwałowych zdałem sobie sprawę, że... Paweł Może być (4) ogólnie jesli chodzi o wyposażenie i zajęcia to jest super. Ładnie, miło,... abc Ceny - czy ktoś może cokolwiek podać? (1) Jak kształtują się ceny w tym klubie? Firma sama unika publikacji... ygrek w końcu znalazłam (1) Po długiej przerwie wracam do regularnego ruchu. Po zajęciach w kilku klubach... Babeczka Fajnie tylko.... Dlaczego narzucacie umowy? (1) Trenowałam z karnetem wakacyjnym. Kiedy we wrześniu chciałam ćwiczyć dalej... Maryla Bartosz - opinia (1) Jestem stałym klientem klubu od samego początku. Obsługa zawsze była na... Bartosz Wielki uśmiech! (1) Chodzę do klubu od samego początku więc będzie już chyba z 4 lata. Wiadomo... Izabela Naprawdę super miejsce! (1) Nareszcie jest gdzie zaparkować. Fajne miejsce, do którego ciągnie nie tylko... Grzesiek K Super! (1) Korty są po remoncie więc gra się jeszcze lepiej niż zawsze!:) Polecam... Daria Polecam Wszystkim! (1) Osobiście trafiłem sugerując się opiniami moich znajomych. Wstepnie... Grześ