W. - ocena (1) Niestety ocena słaba. Jedzenie poprawne więc tu nie będę się czepiać. Ale... W. Karol - ocena (1) Fajnsiarze i tyle...menu nie można przeczytać,co to za knajpa może być jak... Karol Bogdan - ocena (1) Jedzenie smaczne. Duży wybór dań z pstrągiem. Pyszna golonka i pierogi z... Bogdan
Mieczysław - ocena (1) Wyśmienite jedzenie ,pierogi z kaczki,golonka ,oraz kaczka i miła obsługa... Mieczysław Jas - opinia (2) Nie polecam noclegi chyba że komus jest obojętne że śpi w pościeli po kimś i... Jas Tomasz - ocena (2) Jedzenie dobre w przystępnęj cenie. Niska oceana za : Podejście do klienta... Tomasz Łukasz - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i świetna obsługa Łukasz Tybetka - ocena (1) Miejsce przeurocze, jedzenie wyśmienite. Obsługa miła, grzeczna i... Tybetka Mati - opinia (1) Raz na jakiś czas odwiedzamy Oycową i jesteśmy zawsze zadowoleni! Pyszne... Mati Jurek - opinia (1) Jak tylko jestem w pobliżu to wpadam tam na smaczny obiad. Bardzo miła... Jurek Luk - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, piękna lokalizacja Luk Kalinka - opinia (1) Witam, byłam gościem na komunii, gdybym była organizatorem tego przyjęcia to... Kalinka Martik - opinia (1) Byłam gościem na weselu , jestem zachwycona obiektem , zielenią i każdym... Martik KaMar - opinia (1) Pięknie, pysznie , miła obsługa , po obfitym obiedzie , bo duże porcje... KaMar Odradzamy wszystkim! Katastrofa i rozczarowanie! (1) Pani Menager umówiła się z nami na spotkanie w celu zobaczenia sali i... Mm Niedzielny obiad (3) Wraz z moją rodziną (4 osoby dorosłe) oraz 3kg psem odwiedziłam restauracje... Magda Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Perfekcyjnie, wielka pomoc Pani Lucyny, jedzenie, organizacja i otoczenie... Marek najpiękniejsze miejsce na wesele (1) Zakochaliśmy się z Mężem w tym miejscu od pierwszego wejrzenia :) nie było... Maria Nie taka wspaniała jak tu piszą ta Oycowa Zagroda (2) Byliśmy z żoną i znajomymi na kolacji - i okazało się, że zamówiona butelka... gość Czad, nawet w taką pogodę jak teraz (1) Zatrzymaliśmy się w Ojcowej przypadkowo, odwiedziliśmy znajomych w Gowinie i... Kinia i Tom