Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Polecamy to miejsce wszystkim! Organizowaliśmy w Oycowej Zagrodzie wesele w... Natalia Urocze miejsce (1) Byłam w poniedziałek tam pierwszy raz, trafiłam przez przypadek jadąc z... Karola zdecydowanie Polecam (1) Wspaniałe położenie, przepiękne widoki, duże wrażenie robią dopracowane... Cieja
To miejsce jest naprawdę inne niż wszystkie! (1) Klika dni temu miało miejsce jedno z najważniejszych wydarzeń w moim... Olek Polecam wszystkim Oycową Zagrodę!!! (1) Niedawno miałam przyjemność być gościem na uroczystości zorganizowanej w tym... gość Wesele (1) Obsługa szybka, miła, uśmiechnięta. Jedzenie również smaczne, a dania... Para Mloda Gościniec Oycowa Zagroda (1) Jako już - szczęśliwa mężatka, a jeszcze dwa tygodnie temu - Panna Młoda -... Natalia Bardzo, bardzo polecam (1) Bardzo polecamy restaurację Oycowa Zagroda.Miesiąc temu odbyło się tam nasze... Ola Wesele (5) Piękne,spokojne miejsce w otoczeniu przyrody,smaczne jedzenie i miła obsługa... Andrea Hetzig Organizacja wesela (2) Organizowałam 2 miesiące temu wesele w Oycowej. Wszystko na początku było ok,... Państwo Młodzi Polecam miejsce jako salę weselną w stylu rustykalnym (1) Bardzo polecamy Oycową Zagrodę jako salę weselną dla każdego, kto szuka... Nowożeńcy Słabe jedzenie na uroczystości zorganizowanej (1) Impreza odbyła się w sali na piętrze - sala bardzo przyjemna. Niestety... gość Wesele W Oycowej Zagrodzie (2014) (1) Wesele organizowane w sierpniu 2014. Ocena celująca. Goście zachwyceni. Jak... maciej tragedia (2) Tylko ze daty dokładnej w umowie właściciel nie wpisał, gdyż żadna ze stron... Adrian Uwaga na podpisywanie umów !!!! (2) Rok temu podpisaliśmy umowę o wynajęcie sali na komunie św Naszego syna,... Adrian Odradzamy! (2) Odradzam! Letnia, obiecująca (biorąc pod uwagę zdjęcia obiektu) wyprawa... Podróżniczka Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Oycową Zagrodę wybraliśmy na urządzenie naszego wesela z kilkunastu... Amadeusz Wesele 31 Sierpień 2013 (1) Świetne Miejsce na Wesele :) Fantastyczna obsługa, cokolwiek byśmy sobie nie... Przemek Jak wesele to tylko w Oycowej Zagrodzie (1) 06.07.2013r. organizowaliśmy wesele w Oycowej Zagrodzie i w związku z tym... Konrad super ! (1) Pierwszy raz byłam w "Oycowskiej" i bardzo polecam! Pyszne jedzenie,... Marta