Sprawnie i dość tanio (1) Kupilem laptopa i jestem zadowolony Andrzej Serwis (2) Najwieksza wada tego sklepu jest jego serwis. Kompletny brak profesjonalizmu,... Shandoo bezkonkurencyjny sklep w trojmiescie :)) (2) po pierwsze najnizsze ceny (nie znajdziesz nigdzie taniej sam sprawdzalem) po... Remii
Nikomu nie polecam (1) Najgorszy sklep w jakim byłem . Nie dość że obsługa jest nie miła to jeszcze... Kamil Werner Najtaniej chyba (2) Dobry sklep z dużą ofertą i świetnymi cenami, jedynie kolejki i olewactwo... marcinpruszcz totalny brak kompetencji i dbałości o klienta (2) Zamówiłem we wspomnianym sklepie zestaw komputerowy. Ponieważ chodziło mi o... phanocles ŻENADA (2) Nie polecam nikomu, poza totalnymi desperatami. Złożyłem tam ostatnimi czasy... Krzysztof Nowicki SouldSire - opinia (1) Typowy twór działający zgodnie z PRL-owskimi standardami, czyli nie oni są... SouldSire 2% to jest marżą skelpu (2) 2% to jest marżą sklepu a tyle pobiera bank za obsługę takiej płatności!... SK No more GRAL!!! (1) Nie dosyć że gwarancja na zestaw komputerowy to rok czasy tylko to oprócz... jabba zupełny brak kultury (1) Sprzedawca po prostu był chamski, arogancki i ironiczny. Zero kultury, miałem... niezadowolony klient ...!!!! (1) Ten sklep to totalna porażka. Informują klienta , że przy płatności kartą... Artur W. zero szacunku dla klienta (1) Widze, ze w Gralu nic sie nie zmienilo przez lata. Totalne olewanie klienta.... Wojciech B. ... (1) .....ZGODNIE Z OFERTĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ SPORZĄDZIŁEM SOBIE ZESTAW... SPO Zdecydowanie ODRADZAM (1) Nieprofesjonalny serwis. Za "ekspertyzę" (zresztą całkowicie nietrafioną)... micol Brak kultury (1) Brak kultury i chamstwo osób pracujących w serwisie. Zakupiłem produkt... Goocio serwis raczkuje (1) Szczerze odradzam. Serwis po niezej pasa. Wmawiaja mi że wszytsko naprawili,a... Magda lepiej pójść do ... (1) kupiłem tam nie dawno odtwarzacz mp4 Creative ZEN i muszę szczerze powiedzieć... miesiek Zla obsluga serwisowa (1) Jestem zaskoczony nieprofesjonalna obluga serwisowa. Zglosilem komputer do... Janusz Limon Odradzam! (1) Komputer zakupiony w Gralu ok. rok temu. Gwarancja na kartę graficzną- 3... Zbulwersowana konsumentka