Green Club

Kluby bilardowe Puby

Gdańsk, Franciszka Hynka 69

Super miejsce! (1) To zdecydowanie najlepszy klub bilardowy w Gdańsku, świetna atmosfera i... Emi Dobre miejsce na partyjkę i bro (1) Do Greena z przerwami chodzę od paru lat. Od jakiegoś czasu nei sposób nie... M. Izabella Kristo - opinia (1) Przemila obsluga,kompetencja,porada i swietne spedzenie czasu .Wyposazenie... Izabella Kristo
kluby bilardowe (1) Bardzo sprawna i miła obsługa, kompetencja, komunikatywność.WYPOSAŻENIE... Lewandowska Małgorzata ZIMNO! (1) strasznie tam zimno!!! nie polecam tylko dlatego, że naprawdę po ostatnim... ZIMNO Suuuuuper (1) Wczoraj byłem tam ze znajomymi i było świetnie. Stoły zadbane piwko... Marcin Serdecznie polecam ;> (1) już dawno tak dobrze się nie bawiłem jak w tym klubie bilardowym, czysto,... inzynier liza Green (1) Witam! Widze ze zdania sa podzielone co do klubu,a moje zdanie jest takie nie... Mirek prawda o greenie (2) siemanko ja czyli Puc znany tez Jacobem (Grubym, Tadeuszem) w greenie musze... Puc Bardzo Dobry Klub :D (1) Klub jest normalny. Ciasno jest troszeczke wienc kmofort gry maleje. Jest... Krzysztof Jestem podekscytowana gdy tam zagladam:) (1) Uwielbiam Was:) i ten Pan barman az milo patrzec:* ******* Lokal niegdyś wyśmienity teraz chyli się ku upadkowi. Nie polecam!! (1) Co do miejscówki jestem na NIE!. Brak kultury osobistej u obsługi, sukno na... Kami Słabiutki lokal (1) słaba obsługa, jedynie w miarę korzystne ceny, poza tym lokal chyba widac... Marek Wojtal gram dosyc czesto w greenie (1) I powiem szczerze ze jest to klub calkiem dobry, jednakze ciasnota i... Drzazga Nawet daje radę (1) Gra się całkiem fajnie poza jednym faktem, stoły są ustawione bardzo ciasno i... gracz klimacik (1) w tym klubie jest wszystko czego potrzeba.....kilkanaście stołów do pool'a i... bywalec matiikeb - opinia (1) jest tam za***iscie matiikeb R - opinia (1) Najlepszy sprzętowo w Trójmieście, sukno daje radę ;-) Gdyby nie było tak... R Całkiem nieźle (1) Ceny troche wysokie, ponadto OK. ziomek