Dżoanna88 - ocena (1) Polecam, swietna robota! Dżoanna88 Siemion - ocena (1) Pełen profesjonalizm po stronie tej firmy, polecam Siemion Siemion - ocena (1) Serdecznie polecam fachowców z tej firmy Siemion
Siemion5-1-6 - ocena (1) Polecam, fachowcy w każdym calu Siemion5-1-6 Siemion 516 - ocena (1) Polecam, fachowcy na miarę moich oczekiwań Siemion 516 Ewi - ocena (1) Ogrzewanie podłogowe + hydraulika niskoszumowe. Instalacje wzorowe! Ewi Natali - ocena (1) Jestem zadowolona. Polecam rekuperatory montowane przez Green House. Natali Januq - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, gorąco polecam Januq Mecenas - ocena (1) Uzbrajanie domu polecam wyłącznie im, rekuperacja, wentylacja, klimatyzacja,... Mecenas Lege artis - ocena (1) Może są z małej miejscowości ale to wielcy ludzie! Udało im się wykonać... Lege artis Braweran - ocena (1) Ogrzewanie z odzyskiem ciepła zainstalowane elegancko. Polecam. Namówili mnie... Braweran Sonia X - ocena (1) Polecam instalacje ogrzewania podłogowego montowane przez tą firme Sonia X Marcin Mateusz - ocena (1) Bardzo sie ciesze z wykonanych uslug montazu klimy Marcin Mateusz Vol - ocena (1) Gorąco polecam tom firmę instalacyjną Vol marci - ocena (1) Polecam, usługa wykonana szybko i terminowo. Gdzie indziej trzeba było... marci Opos Marek - ocena (1) Gorąco polecam chłodne usługi :) Opos Marek Mariusz Łeba - ocena (1) szybko i niedrogo, w upalne dni zbawienie. Polecam klimatyzację i firmę! Mariusz Łeba Wania wania - ocena (1) Sto procent zadowolenia. Podłogówka prima sort! Kontakt, wykonanie, pomoc na... Wania wania Delmicki - ocena (1) Serdecznie polecam Delmicki Sefuniu - ocena (1) Polecam, szybko i sprawnieprzeprowadzona instalacja Sefuniu