Alutka - ocena (1) Instalacja wykonana. Dobry kontakt. Pomoc z dokumentami do dotacji. Polecamy Alutka Butkowski - ocena (1) Sto procent zadowolenia. klimatyzacja prima sort! Kontakt, wykonanie, pomoc... Butkowski Celma J - ocena (1) Serdecznie polecam wszystkim Celma J
Alusia - ocena (1) Serdecznie polecam ich Alusia Renta - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z usługi wymiany kotła, firma Green House Systems... Renta Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna firma z doświadczeniem, bardzo fajne podejście do klienta,... Katarzyna Marcin k - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Marcin k Martinez - ocena (1) Pełen profesjonalizm Martinez Towarzystwo - ocena (1) Serdecznie polecam wszystkim Towarzystwo Edyta M. - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu, rozmów, negocjacji, instalacji i obslugi... Edyta M. Ani - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Serdecznie polecam tych instalatorów Ani Socjalnie - ocena (1) Gorąco Polecam tą firmę! Socjalnie Kasiula - ocena (1) Zamontowałam klimatyzację z wentylacją u moim salonie, za namową koleżanki i... Kasiula Socjalnie - ocena (1) Gorąco Polecam na gorące dni! Socjalnie Salon Beauty - ocena (1) Już w trzecim lokalu instalują mi klimatyzacje, to najlepsza firmą od... Salon Beauty Kas - ocena (1) Instalacje fotowoltaiki na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam tych... Kas Brave - ocena (1) Jeżeli tam się udacie to czeka was krótki termin, szybki montaż i dobra cena! Brave Pepre - ocena (1) Gorąco Polecam tych instalatorów Pepre Grelo - ocena (1) Bardzo gorąco polecam Green House Systems, świetnie doradzają i szybko montują. Grelo Ola C. - ocena (1) Gorąco Polecam instalatorów z Green House Systems! Ola C.