Jednorodzinny - ocena (1) Profesjonalny kontakt i doradztwo jaki typ instalacji wybrać. Wybraliśmy... Jednorodzinny Skodnik Mieczysław - ocena (1) Polecam firmę instalatorską. Szybko sprawnie, na temat i tanio! Skodnik Mieczysław Mirosława Irka - ocena (1) Rekomenduje Monterow z Green House: porządna szybka instalacja w dobrej... Mirosława Irka
Miron Siemion - ocena (1) Klimatyzator zamontowany bardzo estetycznie. Profesjonalny poziom doradzania... Miron Siemion Joasia - ocena (1) Serdecznie polecam wszystkim usługi montażu klimatyzacji z Green House Systems. Joasia Redmi - ocena (1) Wentylacja z odzyskiem ciepła instalowana w domku jednorodzinnym. W pełni... Redmi Stellaris - ocena (1) Gorąco polecam montaz klimatyzacji! Stellaris Pacierpnik Mateusz - ocena (1) 100 procentowe zadowolenie z wykonywanej instalacji. Cieszę się, że wybrałam... Pacierpnik Mateusz Okrąglicki - ocena (1) Serdecznie polecam montaż klimatyzacji z wentylacją i rekuperacją w firmie... Okrąglicki Safari - ocena (1) Polecamy Green House Systems z Zelewa Safari Pan Mechanik - ocena (1) Serdecznie polecam firmę Green House Systems z Zelewa! Pan Mechanik Bożena Szajna - ocena (1) Bardzo miły kontakt, profesjonalne doradztwo i szybki montaż wentylacji z... Bożena Szajna Josie and Walter - ocena (1) We're very happy to be their customers. Perfect air conditioning installation... Josie and Walter Władysław W. - ocena (1) Polecam i rekomenduje montaż klimatyzacji Władysław W. Janusz Cieśla - ocena (1) p o l e c a m ! 100% zadowolenia Janusz Cieśla Zielonkowscy - ocena (1) Montaż pompy ciepła przeprowadzony szybko i estetycznie. Otrzymaliśmy mnóstwo... Zielonkowscy Dom Modny - ocena (1) Montaż klimatyzacji z rekuperacją i wentylacja domku jednorodzinnego.... Dom Modny Lelu - ocena (1) Pełne stu procentowe zadowolenie z wykonanego montażu. Fachowe doradztwo.... Lelu Kasia - ocena (1) Cieszę się że wybrałam właśnie Green House Systems do montażu klimatyzacji.... Kasia Mati - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony. Klimatyzacja w gorące dni chłodzi a w chłodne... Mati