Natalia Kone - ocena (2) Polecam. Usługę zamówiłam niedawno i Panowie szybko zamontowali. Jesteśmy z... Natalia Kone K Krakowska - ocena (2) Green house systems to najlepszy wybór monterów fotowoltaiki. Odpowiadali na... K Krakowska Irenas - ocena (2) Gorąco polecam montaż pompy ciepła z firmą Green House Systems. Pomagają w... Irenas
Miron S - ocena (2) Stuprocentowe zadowolenie z wykonanego montażu fotowoltaiki wraz z pompą... Miron S Olala - opinia (2) W okresie upałów klimatyzacja jest dobrodziejstwem na które trzeba czekać,... Olala J.J. - opinia (2) Serdecznie polecam green house systems montującą klimatyzację. J.J. Jerzy - opinia (2) Polecam serdecznie firme Green House Systems Jerzy Kacper - opinia (2) Super opsługa bardzo miła Kacper Mario - opinia (2) Polecam z całego bezproblemowa ekipa Mario KRD - opinia (2) Super obsługa polecam! KRD Wawdziej - opinia (2) Pełen profesjonalizm! Dobór według potrzeb i warunków u klienta a nie.... Wawdziej Patryk - opinia (2) Rzetelnie szybko i fachowo. Ekipa godna polecenia. Super kontakt z klientem... Patryk Robert - opinia (2) Odkryłem prawdziwych magików klimatyzacji - Green House Systems z Zelewa!... Robert Kacper - opinia (2) Polecam, zamontowali mi klimatyzację, chłodzi pierwsza klasa, pracownicy... Kacper Nikola K. - opinia (2) Montaż klimatyzacji uwolnił nas od upałów, mega polecamy firmę Green House... Nikola K. Ewe ewe - opinia (2) Serdecznie polecam montaż klimatyzacji Hisense. Jestem bardzo zadowolona :) Ewe ewe Alicja Alb - opinia (2) Polecam montaż instalacji klimy. Jako jedyna firma nie podała dlugiego czasu... Alicja Alb Kasieńka - opinia (2) Słoneczne upalne dni pozostaną dla mnie już tylko słoneczne. Montaż... Kasieńka Ewi L - opinia (2) Instalacja fotowoltaiczna z systemem optymalizacji. Moc instalacji ponad 5kW.... Ewi L kus... - opinia (2) Green house robi robotę ... kus...