Gabrysia - ocena (2) Bardzo polecam, wystarczyło podpisać upoważnienie i wszystko załatwili,... Gabrysia Angie - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona, doradzili, zamontowali, dostałam dotację, polecam,... Angie Hubert K. - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi pomocy w uzyskaniu dofinansowania i... Hubert K.
Zbigniew - ocena (2) Super kontakt z właścicielami, instalacja wykonana zgodnie z harmonogramem,... Zbigniew Bogna - ocena (2) Firma godna zaufania, mają długie doświadczenie i profesjonalnie podchodzą do... Bogna Sylwia - ocena (2) Polecam, Pan Aron wszystko wyjaśnił na spotkaniu, wiedzieliśmy co wybrać,... Sylwia Mariusz Konopka - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z montażu CO i CWU przez Green House Systems :) Mariusz Konopka G.H. - ocena (2) Polecam Green House Systems, są godni zaufania! G.H. Jancelm - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z montażu klimatyzacji! Jancelm Marcin K - ocena (2) Polecam montaż instalacji CO i CWU! Marcin K Jędrzej Kasiński - ocena (2) Dziękuje za montaż klimatyzacji. Jesteśmy gotowi na każdy upał. Jędrzej Kasiński PDS - ocena (2) Dziękuje serdecznie za montaż klimatyzacji, jestem zadowolony z uslugi. PDS Stevan - ocena (2) Polecam montaz klimatyzacji w Green House Systems Stevan Krzysztof M. - ocena (2) Oczywiście! Klimatyzacja od nich to czysta magia! Firma nie tylko... Krzysztof M. ŁukaszSz. - ocena (2) Od pierwszego kontaktu przez instalację po serwis, cały proces przebiegał... ŁukaszSz. Kate Golf - ocena (2) Polecam firme Green House Systems Kate Golf Grupa Pro - ocena (2) Firma Green House Systems zamontowała u nas Rekuperację z Wentylacją.... Grupa Pro Whistle - ocena (2) Gdybym mógł dał bym ocenę 10. Jestem bardzo zadowolony! Whistle Super zadowolony - ocena (2) Jak już będę stary to siądę przed kominkiem, zapale fajkę i będę wnukom... Super zadowolony Perp - ocena (2) Pompa ciepła zamontowana. Ci Państwo wcześniej zamontowali mi fotowoltaikę i... Perp