Grosz

Sklepy ogólnospożywcze

Gdańsk, Sztormowa 3

Maria - ocena (1) Mój podstawowy sklep z różnorodnymi artykułami i miłą obsługą. Od lat robię... Maria Elżbieta - ocena (1) Jak zwykle jestem zawiedziona postawa ekspedientki Bogusi praca sprawia jej... Elżbieta czasami kupuje - ocena (1) Dobry sklep, różnorodny asortyment, świeże pieczywo, duży wybór wędlin i... czasami kupuje
J - ocena (1) Nie odkryję Ameryki pisząc, że jest to sklep, którego grupa docelowa to... J Zdzisłąw - ocena (1) sklep który staje na krawędzi chamstwa, nieprzyjaznej dla klienta atmosfery,... Zdzisłąw Mmmmmm - ocena (1) Bardzo niemiła ekspedientka na wędlinach ,strażą w jasnych włosach ,często... Mmmmmm Elisiv - opinia (1) Sklep nie najgorzej wyposażony, ale ceny są kosmiczne w porównaniu do innych... Elisiv Zenon - opinia (1) Fajny sklep z przystępnymi cenami. Zenon tita - opinia (1) Korzystam prawie co dzień. Bardzo miła obsługa tita Zofia - opinia (1) Najlepszy sklep w trójmieście!!! Bardzo dobre ceny i przede wszystkim miła... Zofia Problem z wejściem (2) Zgadzam się z przedmówcą. Sklep nie spełnia standardów dla osób... Klient Grosz (2) Zgadzam się z mieszkańcem Żabianki. W sklepie śmierdzi i nie wiem czy to... Maria Dobry sklep osiedlowy (1) Od kilku lat po powrocie z zagranicy (mam porównanie) codziennie robię zakupy... Stała klientka Tragedia (1) Mięso tragicznej jakości. Kupiłam 3 ćwiartki. Ćwiartki były w ogóle... Gdańszczanka Grosz - czy sklep przyjazny dla wszystkich? (1) Sklep spełnia moje oczekiwania sklepu osiedlowego. Natomiast nie do przyjęcia... Ela Polecam (1) Pyszny chleb, świeże mięso i wędliny. Bardzo dobrze zaopatrzenie w garmazerii... Paulina Jak ten sklep może dalej istnieć? (1) Nie rozumiem jak sklep GROSZ może dalej istnieć. Nieremontowany od 30 lat, z... Mieszkaniec Żabianki