Mariusz sierrabikestatspl - ocena (1) Spływ zwałkowy środkową Radunią. Mega fajne doświadczenie. Zjazd kajakiem ze... Mariusz sierrabikestatspl Igor - ocena (2) W sezonie 2023 kilkukrotnie brałem udział w spływach kajakowych... Igor Grzegorz - opinia (1) polecam spacery z przewodnikiem, bardzo dużo ciekawostek o miejscach które na... Grzegorz
Tomasz - opinia (1) spływ kajakowy - super pomysł i organizacja Tomasz Katarzyna - opinia (1) Uczestniczyliśmy w spływie kajakowym Radunią. Super organizacja. Na pewno... Katarzyna Michał - ocena (1) Bardzo pozytywni ludzie biorą udział w wydarzeniach oraz bardzo pozytywni i... Michał Krzysztof Ł - opinia (1) Krzysztof od lat zajmuje się promowaniem aktywnej turystyki w okolicach... Krzysztof Ł AR - opinia (1) Świetna inicjatywa, brakowało w Trójmieście takiej oferty AR Basia - opinia (1) ciekawa i zróżnicowana oferta (z dokładnym opisem czego się spodziewać i jak... Basia WB - opinia (1) Przewodnik rzetelnie i ciekawie prowadzi wycieczki. Polecam ! WB Ania - opinia (1) Wspaniała organizacja, ciekawy, bogaty i zróżnicowany program wycieczek i... Ania Łuki T - opinia (1) szanuję od dawna i chyba zawsze tak pozostanie. Czasem jedynie mi się amrzy... Łuki T Darek - opinia (1) Spływ Piaśnica do morza był fantastyczny, organizacja wzorowa, świetna... Darek maciej z - opinia (1) bardo dobra organizacja duże zaangazowanie wlasciciela firmy różnorodność... maciej z Basia - opinia (1) Świetnie wycieczki, wędrówki, kajaki, prowadzone z pasją i humorem,... Basia Maria - opinia (1) Super program. Każdy znajdzie coś dla siebie. Organizatorzy rewelacja. Polecam. Maria Patrycja - opinia (1) Uwielbiam wypady z Krzyśkiem :) Poza tym sama w życiu nie przeszłabym 20 km -... Patrycja Iza - opinia (1) Polecam z całego serca, bo mam wrażenie, że organizatorzy też wkładają w... Iza Mirosław - opinia (1) Idealnie wyznaczona trasa, perfekcyjna organizacja. Mirosław Edyta - opinia (1) Organizacja wydarzeń na najwyższym poziomie. Organizowana wędrówka/ wycieczka... Edyta