Joaska - opinia (1) Byłam na kilku wycieczkach i były dobrze zorganizowane i niesztampowe. Dzięki... Joaska Radoslaw - opinia (1) Takich jak Krzysztof to szukać ze świecą. Polecam Radoslaw Barbara - opinia (1) Wspaniały spływ nocny do morza! Cała Polska się zjeżdża:) Barbara
Natalia - opinia (1) Świetne wycieczki w miłej i luźnej atmosferze. Natalia Aga - opinia (1) Krzysztof organizator to pasjonat, wkłada serce w to co robi, tłumaczy,... Aga Kris - opinia (1) Świetna organizacją, kreatywni ludzie z Gr3. Dzięki nim można poznać zakątki... Kris Natalia - opinia (1) Grupa działa prężnie i motywuje do ruchu nawet najtrwalszych kanapowiczow !... Natalia Anna Ł. - opinia (1) Fajnie się z nimi wybrać na spacer, wycieczkę rowerową czy kulig. Wszystko... Anna Ł. Małgorzata - opinia (1) doskonale przygotowane trasy, fantastyczna atmosfera Małgorzata joanr - opinia (1) fantastyczna forma spędzania czasu, zawsze pozytywna atmosfera joanr Weronika - opinia (1) Wycieczki z Panem Krzysztofem to super sposób na spedzenie wolnego czasu na... Weronika Joanna Muzolf - opinia (1) To jest to o co mi chodzi...przebywanie wśród natury, spotkanie ze znajomymi... Joanna Muzolf Robert - opinia (1) Wycieczki rowerowe pierwsza klasa.Z góry wiadomo gdzie ,kiedy,jak daleko... Robert Marcin - opinia (1) Gorąco polecam, profesjonalna obsługa. Miła, swobodna atmosfera z zachowaniem... Marcin Wioletta - opinia (1) Bardzo fajne i ciekawe wyprawy bardzo polecam i mam nadzieję że cały czas... Wioletta A.Urban - opinia (1) Podoba mi się forma wydarzeń. Zachęca mnie do aktywności. A.Urban Anna Stabrowska - opinia (1) Gwiazdki to mało. Spotkac Ludzi, którzy dzielą się swą pasją i potrafią... Anna Stabrowska rafalski - opinia (1) Gorąco polecam. Profesjonalna organizacja każdego wyjścia. Świetnie... rafalski Ewa - opinia (1) Super inicjatywy, warto jest aktywnie spędzać czas i poznawać nowe miejsca Ewa Marcin - opinia (1) Korzystałem wiele razy. Super wycieczki, zawsze zaplanowane i przeprowadzone... Marcin