Valeria - opinia (1) Wspaniała placówka, uratowany ząb będzie służyć o wiele dłużej dzięki pani... Valeria Wiktor - opinia (2) Na konsultacji dowiedziałem się najwięcej ze wszystkich gabinetów, w których... Wiktor Irek - opinia (2) Szybko, bezboleśnie i efekt fenomenalny Polecam Hcentrum Dobra lokalizacja! Irek
Kam - opinia (2) Bardzo miłe otoczenie wobec pacjenta Kam Wojciech Kłoczko - opinia (2) Miła atmosfera, nic nie boli! Pozdrawiam Panie, Anetę, Paulinę i Marylę,... Wojciech Kłoczko Małgorzata J - opinia (2) Hcentrum oferuje wysoką jakość usług w przyjaznej atmosferze . Kompleksowe... Małgorzata J Janusz - opinia (1) Pani Katerina bardzo miła i z fachową usługą. Polecam centrum stomatologiczne. Janusz Artur Siekierka - opinia (2) Gorąco polecam Moja przygoda z HCentrum Stomatologiczne Jasińscy rozpoczęła... Artur Siekierka Monika M - opinia (2) Pani Dr Monika przeprowadziła mi bezbolesną, szybką i udaną ekstrakcję... Monika M Marek Duc - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wykonywanej uslugi i leczenia. Caly personel jest... Marek Duc Bartek - opinia (2) Polecam, szybko, profesjonalnie i bezboleśnie. Ząb uratowany mimo "wyroku"... Bartek Marcin - opinia (2) Zawsze wychodze zadowolony z gabinetu. :) Marcin Wojciech Dąbrowski - opinia (2) Leczę się u pana doktora Jasińskiego od kilkunastu lat i wciąż pozostaję pod... Wojciech Dąbrowski eWa - opinia (2) Jeśli chcesz mieć komfort w gębie potrzebę, by ktoś Ci podłubał w zębie... eWa Paulina - opinia (2) Korzystam z usług z mezem od kilku lat. Zawsze profesjonalnie, bez bólu i... Paulina Weronika - opinia (1) Ósemki usunięte szybko, dobrze się goją, wizyta bardzo przyjemna, bezstresowa :) Weronika Piotr - opinia (2) Jestem pod wrażeniem, pierwszy raz zabieg higienizacji ani trochę mnie nie... Piotr Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony pełny profesjonalizm, myślałem że z moim zębem nic... Piotr Marek - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony. Czuję się bezpiecznie w rękach profesjonalistów.... Marek Joanna z Warszawy - opinia (2) Dziękuje za profesjonalne podejście do pacjenta i udzieloną pomoc . Doktor... Joanna z Warszawy