Daboch - opinia (1) Wysoka jakość, przystępne ceny. Zdecydowanie polecam Daboch Janusz - opinia (1) Gdyby nie stres związany z - jak myślałem - nieodwracalną utratą danych... Janusz Adam - opinia (1) Polecono mi tę firmę do odzyskania danych z zewnętrznego dysku SSD. Mogę... Adam
Anna Jastrzębska - opinia (2) Rewelacja, bardzo miła i fachowa obsługa. Szybkie odzyskanie danych z... Anna Jastrzębska OPHISpln - opinia (1) Ten Pan poradzi i zadziała w każdej ekstremalnej sytuacji, może ocena jest... OPHISpln Jerzy Miąskowski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez tą firmę. Życzliwa obsługa,... Jerzy Miąskowski Karolina - opinia (1) Przemiła i profesjonalna współpraca. Szybki kontakt zarówno telefoniczny jak... Karolina monika - opinia (1) Normalnie nie pisze opinii, ale w tym przypadku musze. Poszedl "niezawodny"... monika Karol - opinia (1) Firmę HEX znalazłem w internecie. Chciałem koniecznie odzyskać zdjęcia. Pan... Karol Specjalistyczne odzyskiwanie danych (1) Genialne! Pan Łukasz jest fenomenalny! To nie tylko wiedza, sprzęt, kultura... Halina Wątróbska, prof. UG Polecam kazdemu kto ma kłopot z utraconymi danymi. (1) Pan Łukasz poradził sobie z uszkodzonym dyskiem SSD po tym jak inna znana... Tomasz P. odzyskanie danych z uszkodzonego dysku (1) Mogę tylko potwierdzić to wszystko, co można przeczytać w dotychczasowych... Roman Królak Rewelacja !!! (1) Bardzo polecam. Facet wie co robi. Padł mi dysk informatycy w firmie polecili... Pro-Sport Firma godna polecenia! (1) Do firmy "HEX Serwis" trafiłem z dwoma dyskami zewnętrznymi które spadły mi w... Zadowolony klient ossauer (1) Do p.Łukasza zgłosiłem się z walniętym dyskiem twardym - pliki z tłumaczeń z... ossauer odzyskanie danych (1) Firmę HEX znalazłam sama, kiedy dałam sobie ostatnią szansę próby odzyskania... meg Odzyskiwanie danych - bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim - bardzo profesjonalnie. Sytuacja wydała się beznadziejna,... Agnieszka Odzyskałem dane (1) Gorąco polecam tą firmę za fachową i miłą obsługę klienta. Dodatkowo dostałem... Daniel Pełen profesjonalizm (1) Przyszedłem z zepsutym dyskiem, Pana Łukasz zajął się nim natychmiast,... Grzegorz K. Zdecydowanie polecam!!! (1) Same najwyższe noty, no bo jak inaczej ocenić usługę zrealizowaną w 30 min... Artur