Bardzo dobre meble (1) Jestem wprost zachwycona meblami HTH. Polecili mi je znajomi i mieli rację,... Zuzanna82 Brakuje świeżych opinii (1) Witam, Też jestem zainteresowany zakupem, ale oprócz historii pana z 2009... azazel Moja przygoda z HTH (1) Zaczęło się jeszcze w końcu 2009 roku, kiedy to z mężem stanęliśmy w drzwiach... Agnieszka
Również nie polecam. (3) Ładne meble za niemałe pieniądze. Niestety przestrzegam wszystkich... Petent HTH -Polecam prawdziwy ekspert w Kuchni (1) Tego oczekiwalismy od "Eksperta w Kuchni" -milo,szybko,sprawnie i... Tomasz Mirosław Głuchowski - Dyrektor Oddziału (1) Dotyczy : Odpowiedzi na złą opinię Nagłówek : "Nie polecam tej firmy"... Mirosław Głuchowski Niezawodni (1) W 2005 roku zamowilam w HTH kuchnie, mialam z nia pare problemow, wszystkie... Aga Nie polecam tej firmy (1) Firma HTH od lipca montuje nam kuchnie i niestety nie może skończyć.... Dariusz HTH, czyli zadowolenie Klienta. (1) Chciałbym serdecznie podziękować za miłą i przede wszystkim profesjonalną,... Dariusz Jackiewicz Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna na razie krótko (1) Przy okazji napiszę więcej o swoich doświadczeniach z firmą hth, na razie na... Marzena mieliśmy szczęście że trafiliśmy do HTH (1) 2 opinie szczęśliwych właścicieli kuchni HTH OPINIA ŻONY: Pełen... Marcin