Hair Gallery

Fryzjerzy

Gdańsk, Grobla I 13

bardzo zadowolona mimo wygórowanej ceny (1) W salonie byłam już kilkakrotnie - z początku u p. Szymona - bardzo dobre... Zuzkaaa zadowolona, jednak z zastrzezeniami (1) Chodzę już od dłuższego czasu do Szymona i nie mogę powiedzieć o nim złego... as20 Bez pomysłu (1) Po wizycie w Hair Gallery spodziewałam się że fryzjer zaproponuje mi ciekawą... sandra
Raj dla Kobiet (1) Nie ma to jak pojsc sobie do salonu fryzjerskiego,gdzie twoimi wlosami... Olindka Polecam (1) Obsługa bardzo miła, widać po rozmowie że ludzie którzy tam pracują znają się... zadowolona klientka DRAMAT !! (2) Pierwszy i ostatni raz!! płakałam cały wieczór i poranek ....to żenada brak... gu Zdecydowanie polecam (1) Na pierwszą wizytę poszłam jako posiadaczka dłuższych blond włosów... Aga PEŁEN PROFESJONALIZM :) (1) Fryzjer godny polecenia, posiada dużą wiedzę i doświadczenie a zarazem słucha... Monika coś nie tak (2) Witam serdecznie, salon został mi polecony przez znajomego który tam się... klienta ale... Super Fryzjer!!!! (1) Do Szymona trafiłam poprzez moje dwie koleżanki , które zmieniły swój wygląd... zebra Świetnie ! (1) Byłam dzisiaj ,świetnie wszystko,byłam pierwszy raz i na pewno zostanę stałą... Dziewczyna :) Fryzjer z wizją (1) Chodzę do Szymona parę lat i jestem bardzo zadowolona. Strzyże doskonale i... Iwona klientka - opinia (1) kilkakrotnie korzystałam z usł. Szymona - generalnie nie bardzo można z nim... klientka Wkońcu! (1) Trafiłam na fryzjera z pomysłem. Zobaczył mnie i odrazu wiedziałam że sie... MJ Njalepszy! (1) Polecam - Szymon zrobi na głowie mega szał i zaprowadzi pełne opanowanie i... Kasia poprostu klasa!!! (2) Zawsze perfekcyjne wykonanie, unikalny pomysł, świetna atmosfera...... ruda;) po prostu profesjonaliści !!! (1) co tu dużo pisać.. rewelacja! Trzeba się wybrać i przekonać osobiście...... eva :)))) (1) W Hair galery byłam pierwszy raz. Dostałam info od koleżanki, że pracuje tam... mała Hair Galery (1) Szymon w swoim fachu jest najlepszy, nożyczki w jego ręku to czysta poezja, a... Stały klient :( (1) Uwazam ,że Pan Szymon napewno ma talent do strzyżenia ale jest osoba bardzo... Mariola