gosia - opinia (1) PIERWSZE WRAŻENIE TO ZIMNO I RZECZYWIŚCIE ATMOSFERA BARDZO RODZINNA.....MOŻE... gosia kupon z grupona (1) Salon niewielki..bez polotu ...domowa atmosfera...ale !!!...usługa wykonana... Ja. :) (1) Rowniez oferta z groupona. Zaczne od pierwszego wrazenia: wystroj przyjemny.... isia
super (1) oferta z groupona- miła atmosfera, włosy super, paznokcie w dużo lepszym... aga Emka - opinia (1) Jak ktoś lubi wesołą, jak niektórzy piszą 'domową' atmosferę, to mogę... Emka Magda - opinia (1) Mam pięknie opiłowane paznokcie, ładnie wycięte skórki (w wielu salonach... Magda SALON BEZ SNOBISTYCZNEGO ZADĘCIA (1) Polecam tym, którzy przez relaks rozumieją możliwość pogawędzenia na... Magda Byłam dzisiaj.. (1) I warto było poczekać chwilę, bo efekt jest rewelacyjny:)Lubię osoby... gwiazdka magda - opinia (1) hmm...wszystkie pozytywne opinie pisane w tym samym stylu, "gorąco polecam"... magda Dla mnie rewelacja!!! (2) Skorzystałam dziś z usług tego salonu za pomocą kuponu Groupon. Jestem... Kasia żenada (2) Jeśli ktoś chce się zrelaksować po pracy w ciszy , spokoju i miłej atmosferze... Ania POZYTYWNIE . (1) ODWIEDZIŁAM STUDIO NAJSS WCZORAJ. WRÓCIŁAM STAMTĄD POZYTYWNIE ZAKRECONA.... ŻANETA Salon to pomyłka (1) Przyłaczam się do słów Pani Agaty. Salon chciał się rozreklamować a zrobił... marta Gabi - opinia (1) Zgadzam się z panią Agatą.Straszny harmider,opóźnienia,bardzo zimno i efekt... Gabi Antyrelaks! (1) Skorzystałam z kuponu Groupon na masaż głowy, terapię ozonową, strzyżenie z... niezadowolona ogromna pomyłka (1) Kupiłam kupon do tego salonu na stronie Groupon i jakże wielkie przeżyłam... Agata postrzepione wlosy (1) nie polecam. mam cienkie wlosy i tak mi je postrzepiono ze wygladaly jakbym... dana rewelacja (1) BYŁAM DZIS NA BALEJAGE I POWIEM WAM ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA SUPER... EWCIA solarium (1) zachecam i polecam solarium jast czysciutkie,eleganckie,sa najnowsze lampy z... irena maja (1) bylam nie dawno jest super jestem zadowolona idealny kolor mi dobrano... majka