Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: aaa, taki tam, adekwatny podkład muzyczny

Admin popsuł całą zabawę ;-) Użytkownicy zadeklarowali się, że nie będą więcej skakać sobie do oczu i nagle okazuje się, że nie mają o czym rozmawiać.. choć wcześniej do powiedzenia mieli bardzo dużo ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi sąsiedzie, wie pan co? Ja bardzo przepraszam panie profesorze, że się wtrącam, ale ja myślę, że z tymi prowokacjami to trzeba by ostrożnie. Wie pan, to się tak mówi. Na przykład kiedyś w jednej fabryce oddział ZOMO zgłosił się na ochotnika, żeby uporządkować salę na sesję. Wszyscy zaczęli krzyczeć: prowokacja, prowokacja! A oni przyjechali, poustawiali krzesła, posprzątali i poszli. Także chyba trzeba by ostrożnie. Ja tak myślę.

jakieś licho we mnie zachichotało...

Przysięgam również nie obrażać nikogo - nie wypowiadać negatywnych treści wobec płci przeciwnej, innych opcji politycznych oraz nie narzucać siłą innym swego zdania. Uważam również że jeżeli ja lub pan Halewicz złamiemy te zasady powinno się zamknąć DLA NAS wrota forum. Czy mój szanowny adwersarz Halewicz zgadza się co do tych szczytnych założeń?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oczywiście, że Halewicz ręką do zgody podaje. Ax Pax między chrześcijany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzekuje Adminie za interwencje. Jestem gotów podać rękę do zgody.;) Kocham życie i pragnę by nikt nikogo nie obrażał. Wierze że również mój szanowny adwersarz Halewicz wyznaje te same idee;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że muszę wkroczyć do akcji.. Uhm...
Panie Halewicz oraz użytkowniku Ktoś i Kasandra - pięknie Państwa proszę o zaprzestanie tych bitew słownych, bo jak widać do niczego dobrego to nie prowadzi. Proszę Państwa o podanie sobie ręki na zgodę, a jeżeli na to Państwa nie stać, to zalecam unikanie się na forum i niepodejmowanie jakichkolwiek dyskusji między sobą.
Jednocześnie informuję, że kontynuacja tych bezsensownych przepychanek słownych, może doprowadzić do czasowego odebrania Państwu prawa do wypowiadania się na forum.
Czekam na Państwa deklaracje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ty jakis konfident jestes co donosisz? pewnie w dziecinstwie biegales do pani i donosiles jak cie dzieci bily? BUEHEHEHEHEHEHEHE! ale koles sie kompromitujesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie dales rady w staciu z halewiczem i na skarge biegasz do admina? cienki jestes i tchorzliwy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ok śmiało - pokarz na co Cie stać ;) powiedz nam tu wszystkim raz i po męsku;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie kuś losu, synku.

Domyślam się ze dostałeś już prywatne ostrzeżenie od admina. Wyluzuj dzieciaku.

Takim postem prowokujesz do awantury - więc się zastanów, nie chcesz wszczynać awantur, czy chcesz?

halewiczu twój TROLLING został zgłoszony do admina. Szerzysz agresje i szowinizm oraz obrażasz użytkowników. Wierze że sprawa zostanie rozwiązana.
Nie chce wszczynać awantur wiec poprzestanę na tej uwadze.

P.S. ja jak nie trawię aroganckich lokalnych cwaniaczków, próbujących wypowiadać się za innych, uzurpujących sobie bycia samcem alfą - nie ten adres:)
Będziesz miał chłopie ze mną mega kłopot, to już wszem i wobec ogłaszam. Skoro ma być dyskusja na słowa, to się przygotuj - Halewicz zje Cię razem z butami. Ale sam chciałeś. Kto wiatr sieje, burze zbiera.
P.S.2 Antyspołeczny? Nie znam człowieka.

Mów za siebie i uważaj, żebym to ja Ciebie nie przegonił. Za mały jesteś do Halewicza.

P.S. Halewiczu moim zdaniem ludzie cie już z forum przegonili bo widzę że już nikt z tobą nie rozmawia. Mnie tu trochę nie było ale teraz widzę co jest grane. Powtarza się historia Antyspołecznego. Znikniesz bo staniesz się przezroczysty dla reszty, pa.

Byłem jednych z tych którzy antyspołecznego pojechali na forum, coś koło roku temu. I jeżeli ktoś miałby mnie pytać czy halewicz może być antyspołecznym to jestem pewien na 90%. że tak. Sposób zachowania i wypowiadania się, świadczy za. Podobnie jest z datami zniknięcia anty i pojawienia się h. Antyspołeczny był strasznie żenuła, halewicz jeszcze bardziej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak tam można!!! O_O Przecież Halewicz jest prospołeczny. I spróbuj mnie z forum przegonić *_*

Halewicz to "Antyspołeczny" który zniknął po tym jak go zajechali na forum. Umarł "Antyspołeczny" urodził się halewicz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (114 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...