Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: aaa, taki tam, adekwatny podkład muzyczny

Wypowiedzi wszystkich świadczą o nich. Kategoryczne oceny mają to do siebie, że są po pierwsze uproszczone, po drugie, bardziej skrajne, żadna z tych rzeczy obiektywizmu im nie dodaje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A niech myśli:) Tyle jej zostało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytając wszystkie te bzdety nieźle się ubawiłam :) Halewicz, nie dajesz ludziom spokoju- no jakim prawem masz swoje zdanie nt kobiet pokroju ~mea i tyle wolnego czasu, by pisać na forum? Niektórzy nie mogą pogodzić się z tym faktem ;-) Autorka wątku myśli o Tobie nawet przeglądając YouTube... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

napiasalem ci juz ze siegasz z wiedza halewiczowi do piet. zazdrosc cie zzera bo to koles z jajami a nie jakis wymoczek co ci dzieciaka zmajstrowal. jakbys miala halewicza za chlopa to bys nie byla w czarnej pupie:) lepeij go na kawe zapros;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

mea wierzgasz jak wsciekla owca:) chlopa ci trzeba i tyle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

alimenciarz/alimenciara to ktoś kto jest zobowiązany do płacenia alimentów ( tak w kwestii wyjaśnienia ) nie dziwi mnie jednak błędne użycie tego słowa przez altca znacznie lepiej operuje barwnymi określeniami z rodzaju "c***czki". jak to mówią twoi przyjaciele świadczą o Tobie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

stvoriczko sama wiesz ze halewicz jest spoko koles i daj spokoj z bronieniem tych lasek. dobrze wiesz ze halewicz ma racje. moze czasem przesadza ale nie jest falszywy i wedle mnie ma koles dobre serce. przeciez pomogl bezdomnemu, zalatwil mu mieszkanie i prace. a ze wkurzyla go jakas alimenciara bez chlopa? zdarza sie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

prawda jest taka, że halewiczowi do piet nie siegacie dziewczyny. koles ma ciety jezyk i wali prosto w oczy a to wam nie pasuje. ty mea jestes zwykla alimenciara i to sfrustrowana na maksa. nastepne dwie laski tez nie lepsze.

i dobrze z wami jedzie i mam nadzieje ze nie popusci wam. halewiczowi zycze duzo sily zeby nie dal sie stlamsic towarzystwu paru c***czek, co sobie z dziubkow spijaja.

halewicz dawaj dalej!!! jestesmy z toba!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie muszę, sam sobie "zjednujesz" wrogów .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie szukaj popleczników i adwokatów

tylko ty człowieku uważasz że twoje opinie to aksjomaty.podsumuję to tak : "jakbyś się nie kręcił ,to masz dupę z tyłu" a jak ci to kilka osób powtarza to czas się obejrzeć Halewicz. (w ten prosty sposób przesłana wiadomość mam nadzieję do ciebie dotrze).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

co oznaczają te gwiazdki przed nickiem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trudno być obiektywnym, zawsze jest się subiektywnym - obiektywizm jest jedynie w teorii. Ja wnioskują po semantyce, logice wypowiedzi, przytaczanych faktach, argumentach (vide dwukrotnie użyto "choroba matki") o silnym zabarwieniu emocjonalnym. Stwierdzenie subiektywnego spojrzenia jest zachowaniem obiektywizmu, przynajmniej pozornego.
Pola nie oddaję, jak wyżej - swoich racji bronię. Wypowiedzi Mea, jw., świadczą o niej tak, jak opisałem. Tak to odczytuję, podtrzymuję i może kiedyś zdanie zmienię, w co jednak wątpię.
Moje kategoryczne oceny są i zawsze takie będą - parafrazując, nie warto w dyskusji ze mną liczyć na ciuciuruciu - wiesz, co mam na myśli:) Nie jestem kobietą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Staram się nie oceniać kategorycznie sytuacji Mei właśnie dlatego że też nie tak dużo o tym wiem (wiem jednak więcej od Ciebie). Oceniam Twój sposób oceny jej, który jest w moim odczuciu powierzchowny, subiektywny i -jak najbardziej i w głównej mierze- oparty na negatywnych emocjach.
Sądziłam, ze będziesz bronił obiektywności i słuszności swoich racji, ale to pole już mi poddałeś, pisząc w zamian że nie jestem lepsza. Tak, mój osąd jest również subiektywny i być może błędny. Doskonale o tym wiem. Tylko ja staram nie krzywdzić nikogo niesprawiedliwymi opiniami.

Niewiele więcej o niej wiesz niż ja, aby sądzić, że jest inaczej - prawda? Wedle Twoich słów mogę się mylić - Ty również możesz się mylić, a ja mogę mieć rację. Zatem nasze spojrzenia są subiektywne i skąd u Ciebie potrzeba bycia jej adwokatem? Z solidarności kobiecej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale cechy jej charakteru oceniasz na podstawie:
- jej negatywnego stosunku do byłego partnera, czego nie masz prawa osądzać bo nie znasz całej historii;
- jej stosunku do Ciebie, a nadepnąłeś jej na odcisk, wiec jest na Ciebie cięta.
To dość ograniczone przesłanki.

I zapewne jeszcze nie raz nadepnę. Niechęć nie, cechy charakteru z pewnością.

Nie sądzę żeby Mea była jakoś szczególnie mało empatyczna. Po prostu nadepnąłeś jej na odcisk.
Niechęć do jakiejś osoby nie dyskwalifikuje nikogo do pracy z ludźmi.

ale jedno nie wynika z drugiego, zarzuciles mi brak wiedzy na temat choroby - wiec mowie ze takowa mam na temat choroby, a jak czegos nie wiem (ogolnie) to sprawdzam. Twoje zdanie bylo na inny temat, wiec napisalam na temat kontynuacje. Tak,bardzo malo empatii, wrecz nic juz do niej nie czuje, bo kobieta jest chora na swoja wlasna prosbe, bo mimo licznych prosb , zbagatelizowala nawrot choroby, w efekcie czego, najzyczajniej w swiecie odbilo jej, stanelo na tym ze jest zdrowa bez tabletek,stwierdzila ze nie ma meza ani corek,wiec tak, zero empati dla kobiety ktora sama doprowadzila sie na dno. W ogole o tobie nie mysle,jestes jak gowno ktore w okol siebie robi tylko smrod. Ja raczej omijam, ale jak widac sa takie osoby ktore z radoscia w nie wchodza, ale jak wiadomo w gowno latwo wejsc, ale pozbyc sie gho z buta to juz gorzej.Z mojej strony koniec tematu.

image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...