Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: aaa, taki tam, adekwatny podkład muzyczny

mowienie o sobie w trzeciej osobie to problem dotyczacy dzieci,czesto ten problem maja dzieci dotknietych autyzmem.Jezeli u ciebie (jako doroslego czlowieka ten problem wciaz dotyczy, a jak widac caly czas masz z tym problem) to raczej nie jest to zdrowy objaw, a niektorzy nawet psychologowie uwazaja ze jest to przedwczesne stadium schizofrenii, polecam wpisac haslo w google mowienie o sobie w trzeciej osobie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no co jest? Zatkało, czy wiedzy zabrakło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a skąd taka teza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w takim razie porozmawiaj z nim nie jak przyjaciel a jak pacjent bo mowienie o sobie w trzeciej osobie jest objawem zaburzeń.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ależ przyjaźnię się z psychiatrą, notabene bardzo dobrym, i zapewniam Cię, że jestem absolutnie zdrowy na umyśle:)
Natomiast Twoje wypowiedzi trącą płaskością o której pisałem wcześniej - taka ukryta agresja bez głębszego sensu.
Może coś z sensem napiszesz?

i tu sie myslisz,to jest problem, zapytaj sie psychiatry.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halewicz będzie mówić o sobie w trzeciej osobie - kiedy tylko przyjdzie mu na to ochota. Jeśli masz z tym problem, to napisz do przyjaciółki - ja z tym problemu nie mam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

i znowu halewicz mowi o sobie w trzeciej osobie,tragedia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Problemem niektórych Waszych wypowiedzi jest brak w nich jakiejkolwiek esencji. To teksty płytkie, "uważne" i pozornie poprawne.
Aby nie narazić się na krytyczne wypowiedzi, wiele wypowiadających się Pań stosuje zasadę bycia "grzeczną dziewczynką" i teksty są przepełnione pacyfizmem o podłożu militarnym:) Otóż ostry tekst, nazwanie rzeczy po imieniu - momentalnie z Pań i.e. "mea" "Pulpecik a.k.a. many-nicks" wylewa się piana nienawiści i agresji.
To chyba się nazywa tłumiona agresja, która jest zjawiskiem typowym dla Pań - w ryja nie dadzą, za to intrygują, prawią złośliwości, itd..
W tym miejscu podkreślam z całą mocą, że nie jestem męskim szowinistą - zatem proszę nie iść w tym kierunku pisząc krytyczne komentarze.

Wracając do meritum, to moje ostre wypowiedzi skierowane do niektórych adwersarzy są prostą prowokacją, która jak widać skutkuje przeobrażeniem się "ciu-ciurujących" psiapsiółeczek w złowieszcze bestie:)))) Ot, Halewicz lubi czasem kij w mrowisko włożyć, aby obnażyć hipokryzję niektórych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oleńka, ja posty Halewicza znam tylko z HP i tylko na postawie dyskusji prowadzonych tutaj mogę się wypowiadać. Naprawdę nie mam wrażenia, że chodzi o jakąś zazdrość o wiedzę, tylko o niesprawiedliwe opinie.
Prosty przykład: W którymś momencie zarzucił Mei, że kłamie, bo mu się "nie chciało wierzyć" w coś, co napisała. Nie zasygnalizował w żaden sposób że dopuszcza możliwość własnej pomyłki, że wie, że interpretuje niepełne dane (co w przypadku historii pisanych na forach jest oczywistością), nie zapytał dlaczego jest tak a nie inaczej żeby te dane uzupełnić. Nic z tych rzeczy. "Kłamiesz" i koniec. Rozwiązane. Osoba mądra życiowo wie że tego typu sprawy są skomplikowane emocjonalnie, że nie pisze się wszystkiego, potrafi pytać i potrafi sobie wyobrazić (bo w końcu wiele już widziała i wiele rozumie), i wziąć pod uwagę więcej niż jedno wytłumaczenie danej sprzeczności. W związku z tym wszystkim daje sobie margines bezpieczeństwa zanim walnie krzywdzącą opinią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siódmej nie ma, ale można w nią wierzyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pulpeciku, ja mogę z Tobą podyskutować:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

żeby mi tą rękę odgryzł? ;X
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hulewicz uwielbia się z kimś różnić poglądami i udowadniać swoją rację, a że nie miał tutaj ani z kim ani o co się pokłócić więc usiłował wywołać burzę w szklance wody obrażając Ciebie i mnie. Ja się nie obrażę bo zbyt durne są jego posty co jeden to głupszy więc i Ty się nie obrażaj. I co nam taki hulewicz może zrobić? Zapisze nas na śmierć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj mea podaj łapę Halewiczowi i będzie git!
spadam na rolki poszaleć,tymczasem zycze Wam drodzy forumowicze bierzcie na klatę posty Helewicza:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem... może ja inne wypowiedzi halewicza czytałam? w stosunku do mnie nie użył żadnych merytorycznych argumentów, atakował personalnie i przekręcał moje wypowiedzi. nie mam takich deficytów intelektualnych aby obelgę rozpoznać tylko pod postacią wulgaryzmu a chamstwo tylko w mowie potocznej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

coś o wąsach:

http://www.youtube.com/watch?v=Z3UKPomN11A

Re: Halewicz

"Łakniesz krwi - bądź pchłą. "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworiczko i dokładnie o to chodzi,Halewicz to nie zadufany w sobie fochmen tylko koleś z którym faktycznie można pożartować...który nie wali fochów i wcale nie obraza gdy ktoś faktycznie obrazi jego.

Bo oczym tu mówimy???Halewicz kogoś wyzwal?Nie...obrazanie to wyzwiska,a nie stwerdzanie faktów.zrozumcie to w końcu.

Stworiczko trov=chę zazdrości tez tu jest,o wiedzę Halowicza,o lans itd,robi to dobrze więc ludzię się rzucają i dziś obojętnie co Halewicz napisze,choćby były to naprawdę mądre słowa i tak przez kogos tam zotanie zjechany rozumiecie?bo nik nie lubi jak ktoś jest bardziej od niego wygadany co by nie napisać mądrzejszy.

Sama kiedyś napisałam w tym wątku,że takich Halewiczów było mnóstwo opierając się na opini jezeli chodzi o jego osobię biorąc pod uwagę tylko ten wątek,potem poczytałam inne wątki z udziałem Halewicza i dziś wiem,ze Halewicz to jest nie konflikotowym fajnym ludziem.tylko Wy odbieracie go jako zarozumienialca bo nie potraficie przyznać mu racji nawet jak się z nim zgadzacie gdyz uzywa on słów których połowa z Was nie zna znaczenia.Halewicz nie operuje potocznym językiem,nie uzywa sloganu i to Was wkurza.

Halewicz też przypomina mi "C" co Stworiczko???

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (27 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...