Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: aaa, taki tam, adekwatny podkład muzyczny

mowienie o sobie w trzeciej osobie to problem dotyczacy dzieci,czesto ten problem maja dzieci dotknietych autyzmem.Jezeli u ciebie (jako doroslego czlowieka ten problem wciaz dotyczy, a jak widac caly czas masz z tym problem) to raczej nie jest to zdrowy objaw, a niektorzy nawet psychologowie uwazaja ze jest to przedwczesne stadium schizofrenii, polecam wpisac haslo w google mowienie o sobie w trzeciej osobie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no co jest? Zatkało, czy wiedzy zabrakło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a skąd taka teza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w takim razie porozmawiaj z nim nie jak przyjaciel a jak pacjent bo mowienie o sobie w trzeciej osobie jest objawem zaburzeń.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ależ przyjaźnię się z psychiatrą, notabene bardzo dobrym, i zapewniam Cię, że jestem absolutnie zdrowy na umyśle:)
Natomiast Twoje wypowiedzi trącą płaskością o której pisałem wcześniej - taka ukryta agresja bez głębszego sensu.
Może coś z sensem napiszesz?

i tu sie myslisz,to jest problem, zapytaj sie psychiatry.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halewicz będzie mówić o sobie w trzeciej osobie - kiedy tylko przyjdzie mu na to ochota. Jeśli masz z tym problem, to napisz do przyjaciółki - ja z tym problemu nie mam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

i znowu halewicz mowi o sobie w trzeciej osobie,tragedia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Problemem niektórych Waszych wypowiedzi jest brak w nich jakiejkolwiek esencji. To teksty płytkie, "uważne" i pozornie poprawne.
Aby nie narazić się na krytyczne wypowiedzi, wiele wypowiadających się Pań stosuje zasadę bycia "grzeczną dziewczynką" i teksty są przepełnione pacyfizmem o podłożu militarnym:) Otóż ostry tekst, nazwanie rzeczy po imieniu - momentalnie z Pań i.e. "mea" "Pulpecik a.k.a. many-nicks" wylewa się piana nienawiści i agresji.
To chyba się nazywa tłumiona agresja, która jest zjawiskiem typowym dla Pań - w ryja nie dadzą, za to intrygują, prawią złośliwości, itd..
W tym miejscu podkreślam z całą mocą, że nie jestem męskim szowinistą - zatem proszę nie iść w tym kierunku pisząc krytyczne komentarze.

Wracając do meritum, to moje ostre wypowiedzi skierowane do niektórych adwersarzy są prostą prowokacją, która jak widać skutkuje przeobrażeniem się "ciu-ciurujących" psiapsiółeczek w złowieszcze bestie:)))) Ot, Halewicz lubi czasem kij w mrowisko włożyć, aby obnażyć hipokryzję niektórych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oleńka, ja posty Halewicza znam tylko z HP i tylko na postawie dyskusji prowadzonych tutaj mogę się wypowiadać. Naprawdę nie mam wrażenia, że chodzi o jakąś zazdrość o wiedzę, tylko o niesprawiedliwe opinie.
Prosty przykład: W którymś momencie zarzucił Mei, że kłamie, bo mu się "nie chciało wierzyć" w coś, co napisała. Nie zasygnalizował w żaden sposób że dopuszcza możliwość własnej pomyłki, że wie, że interpretuje niepełne dane (co w przypadku historii pisanych na forach jest oczywistością), nie zapytał dlaczego jest tak a nie inaczej żeby te dane uzupełnić. Nic z tych rzeczy. "Kłamiesz" i koniec. Rozwiązane. Osoba mądra życiowo wie że tego typu sprawy są skomplikowane emocjonalnie, że nie pisze się wszystkiego, potrafi pytać i potrafi sobie wyobrazić (bo w końcu wiele już widziała i wiele rozumie), i wziąć pod uwagę więcej niż jedno wytłumaczenie danej sprzeczności. W związku z tym wszystkim daje sobie margines bezpieczeństwa zanim walnie krzywdzącą opinią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siódmej nie ma, ale można w nią wierzyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pulpeciku, ja mogę z Tobą podyskutować:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

żeby mi tą rękę odgryzł? ;X
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hulewicz uwielbia się z kimś różnić poglądami i udowadniać swoją rację, a że nie miał tutaj ani z kim ani o co się pokłócić więc usiłował wywołać burzę w szklance wody obrażając Ciebie i mnie. Ja się nie obrażę bo zbyt durne są jego posty co jeden to głupszy więc i Ty się nie obrażaj. I co nam taki hulewicz może zrobić? Zapisze nas na śmierć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj mea podaj łapę Halewiczowi i będzie git!
spadam na rolki poszaleć,tymczasem zycze Wam drodzy forumowicze bierzcie na klatę posty Helewicza:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem... może ja inne wypowiedzi halewicza czytałam? w stosunku do mnie nie użył żadnych merytorycznych argumentów, atakował personalnie i przekręcał moje wypowiedzi. nie mam takich deficytów intelektualnych aby obelgę rozpoznać tylko pod postacią wulgaryzmu a chamstwo tylko w mowie potocznej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

coś o wąsach:

http://www.youtube.com/watch?v=Z3UKPomN11A

Re: Halewicz

"Łakniesz krwi - bądź pchłą. "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworiczko i dokładnie o to chodzi,Halewicz to nie zadufany w sobie fochmen tylko koleś z którym faktycznie można pożartować...który nie wali fochów i wcale nie obraza gdy ktoś faktycznie obrazi jego.

Bo oczym tu mówimy???Halewicz kogoś wyzwal?Nie...obrazanie to wyzwiska,a nie stwerdzanie faktów.zrozumcie to w końcu.

Stworiczko trov=chę zazdrości tez tu jest,o wiedzę Halowicza,o lans itd,robi to dobrze więc ludzię się rzucają i dziś obojętnie co Halewicz napisze,choćby były to naprawdę mądre słowa i tak przez kogos tam zotanie zjechany rozumiecie?bo nik nie lubi jak ktoś jest bardziej od niego wygadany co by nie napisać mądrzejszy.

Sama kiedyś napisałam w tym wątku,że takich Halewiczów było mnóstwo opierając się na opini jezeli chodzi o jego osobię biorąc pod uwagę tylko ten wątek,potem poczytałam inne wątki z udziałem Halewicza i dziś wiem,ze Halewicz to jest nie konflikotowym fajnym ludziem.tylko Wy odbieracie go jako zarozumienialca bo nie potraficie przyznać mu racji nawet jak się z nim zgadzacie gdyz uzywa on słów których połowa z Was nie zna znaczenia.Halewicz nie operuje potocznym językiem,nie uzywa sloganu i to Was wkurza.

Halewicz też przypomina mi "C" co Stworiczko???

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło

Inne tematy z forum

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

muza na dziś (786 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...