Hanza Grupa Inwestycyjna

Deweloperzy

Gdańsk, Miałki Szlak 4/8

M - ocena (1) Kontakt z deweloperem przez cały czas budowy mieszkania - ok. Po odbiorze... M M&R - opinia (1) Niedawno zamieszkaliśmy na osiedlu Flora by Hanza. Nie chcieliśmy nic pisać... M&R Paulina - opinia (1) A ja polecam Hanzę :) mieszkanie odebrane w terminie, inspektor odbierający... Paulina
Niezadowolony kl - opinia (1) Nie polecam zakupu mieszkania w Flora by Hanza. Na terenie tego osiedla... Niezadowolony kl Frustracja - opinia (2) Również nie polecam hanzy. Takiej rzetelności jaka sobie przypisuje powyższy... Frustracja Przestrzegam (1) źle wykonana izolacja przez która dostaje się woda do ścian po ulewach. Dwa... 3kolorynabywca domki szeregowe (4) Kupiliśmy domek szeregowy na osiedlu 4Pory Roku,niedawno go odebraliśmy i jak... Maciek Zadowolony mieszkaniec (1) Stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny. Dojazd z osiedla do Vaclawa Havla... AdibA Świetny deweloper (1) Mieliśmy z żoną bardzo dużo problemów w trakcie brania kredytu. Najpierw... Kuba T. Zadowolony klient (2) Deweloper godny polecenia. Przystępny stosunek ceny do jakości. Wykończenie... Michał hanza deweloper-beznadzieja!!!!!!!!!!!!!! (2) Witam, jęsli ktorś się zastanawia nad kuonem nieruchomosci od Hanzy... gosc Jestem bardzo zadowolony :) (1) Podoba mi się miejsce i plan osiedla. Budują z białych bloczków a nie z... AdibA Żadko zdaża mi się dawać maksimum punktów (3) Obsługa sprzedaży perfect. Czułem się dopieszczony jako klient :). Można... Adam platynowa osiedle (2) trzymajcie się z dala od tego dewelopwer. kupiłem na platynowej, wykonanie... klient hanzy osiedle Myśliwska 17 (4) nie wiem kto w 100% może polecić dewelopera Hanzę, chyba ktoś kto nie chodzi... danio Hania - opinia (1) - miła obsługa i kompetentna; - dotrzymane terminy realizacji zlecenia; -... Hania Żeglarska 1 (1) Witam, Chciałbym przede wszystkim pochwalić cierpliwość całej Hanzy. Moja i... AiM Omijać szerokim łukiem (15) Mieszkam na jednym z osiedli wybudowanych przez Hanzę. Budynek ma następujące... m narzekać każdy może, ale czy zasadnie? (6) "źle działająca wentylacja" Czy kratki wentylacyjne i wywietrzniki są... Andrzej Zadowolona (1) W 2007 roku zakupiłam w Hanzie pierwsze mieszkanie na CPR i nie przypominam... Magda R.