pralka w promocji (1) Zakupilem pralke automatyczną Wirpool w Auchan Rumia. Po uruchomieniu... JF OK (1) Mi sie podoba. Kilka sklepów ale za to konkretnych i bardzo dobrych. No i... Emila ceny bez podatku (1) Jak to jest kupiłem kilka artykułów i liczyłem ceny podane przy... Mirek
mloda mama (1) Ceny inne przy towarze, inne w kasie. Większość towaru bez metek:(, więc... mloda mama Pracowałem i wiem (1) Jest wiele promocji, ale trzeba przyjechać wcześnie, aby się na nie zalapać.... bemol mile zaskoczona (1) wczoraj tj. w niedziele byłam w auchan rumia nawet nie zamierzałam wejść na... gdynianka Koszmarny parking Media Markt Gdańsk (1) Dzisiaj około 12 zajechałem na parking Media Markt w Gdańsku.Podeszło do mnie... Kaszub ;p (1) ;p Tatunia doradztwo i wykonanie ... (1) Doradztwo merytoryczne oki,lecz docinanie blatów oraz listew na miarę jest po... wściekły klient BRAK PARKINGU (1) Dobry sklep ,ale brak parkingu dla osób niepełnosprawnych .Są dla nich... Marta ZBYT MAŁO PERSONELU (1) MAŁO OTWARTYCH KAS I BRAK OBSŁUGI NA DZIAŁACH. KLIENTKA KIEPSKA STRONA INTERNETOWA (1) Szkoda,że sklep ma taką fatalną stronę internetową , właściwie nic z niej nie... Izales tragedia (1) tragedia w momencie jak stweirdzil powyzej ktorys z uzytkownikow w moemncie... anna auchan rumia (1) oszukują na cenech pisza co innego a w kasie co innego wybija przy kasie kody... mila ludzie puknijcie sie w łeb (1) Ja współczuje pracownikom reala,trzeba mieć baardzo dużo cierpliwości i... xyz SKANDAL (1) Jestem klientem tego sklepu od bardzo dawna i to co się dzieje w Realu to... Klient Bardzo zla obsluga! (1) Byłam dziś w Waszym sklepie.Chciałam zrobić zakupy na św.,ale spotkałam się z... Edwira oszukiwanie klienta (1) Po raz kolejny zostałam oszukana przy zakupie produkru w tym... dorota porażka (1) kolejki, brud, permanentny brak koszyków, ceny inne na półkach i na czytniku... Norak To co tam się dzieje nie jest winą pracowników!!! (1) W tym markecie są na niektórych działach tak duże rotacje pracowników iż... Gdańsk