super Real (1) Ja robie czesto zakupy w Realu. Odwiedzam go przynajmiej 4 razy w tygodniu.... Zadowolony klient spostrzezenie (1) brak dojazdu lub moze informac ji o mozliwosci dojechania w tygodniu jakims... A.Laube Porażka i skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu! Potrzebowałam wydrukować dokumenty... beata zalewska
Bardzo lubię ten sklep. (1) Bardzo lubię kupować w sklepie Tesco na Opolskiej 3 w Gdańsku, personel... Leokadia a co z dojazdem z sopotu (1) była 9-tka i nie ma !!! Jak teraz dojechać z Sopotu? Czyżby realowi nie... kusy Gazetka (1) Te wszystkie promocje z gazetki to jedna wielka ściema, gazetka ważna od... Pati produkty w promocji dla dzieci.....uwaga (1) Porażka, mowa o promocji która miała się zacząć 13 listopada 2008, jak... Seba Porażka (1) Po godzinnym czekaniu w kolejce przy kasie usłyszałem, że większość artykułów... FAN TESCO tesco s**t (1) podpisuje sie do poprzednich stanowisk dodam ze hipermarket w ktorym sa... M uwaga na reklamacje (1) kupiłem synowi gre komputerowa,,po próbie zainstalowania w domu okazalo sie... a Bardzo. (1) Jestem mieszkanką Gdyni ale wolę drogi nadłożyć i nawet zapłacić za transport... Anna Kijowska Po prostu nie polecam (1) Witam wszystkich! Muszę z przykrością powiedzieć, że jeszcze nigdy nie... Kupujący moloch (1) moloch horche Opinia (1) Bardzo mi się podoba Centrum w Rumii, zdecydowanie bardziej niż ten sam w... LB spoko (1) spoko jest ok. :)) polecam ten sklep. klient nn - opinia (1) Niedawni kupilam prostownice do wlosow i maszynke do strzyzenia. Jedno i... nn spoko (1) spoko dsfcvx Nie polecam (1) Niewykfalifikowana obsługa traktująca klienta jak zło konieczne oraz kiepski... R. Bledna informacja (1) Przed przyjazdem do Castoramy w Oliwie / 28.07.08 w godzinach... Krzysztof Bajer Skandal (1) Kupiłam w tym markecie zepsutą mp3 i nie chcą mi jej przynieść spowrotem ;/... MK