Porażka i skandal (1) Braki na półkach, mały wybór, brak podstawowych produktów, zbyt mała ilość... Julia TESCO BEEEEEEEE (1) Supermarket nieprzyjazny dla osob niepelnosprawnych: 1.toaleta dla... ewa kupiłeś wadliwy towar twoja strata (1) kupiłam zabawkę która była nie do końca sprawna więc na drugi dzień... 23456
BRAK DOJAZDU (1) dlaczego nie ma dojazdu z Wrzeszcza Wanda żenada (1) Co to do cholery za hipermarket ??? 1. Brak podstawowego asortymentu ! 2. Nie... mieszkanka dzielnicy Chełm bardzo miło. (1) Bardzo miły i pomocny personel, mający wyrozumienie dla ludzi, którzy nie do... món Beznadzieja (1) Zasiegałem informacji telefonicznie, beznadziejna sprawa osoba informująca... Klient Fatalna obsługa - mało ludzi (1) Fatalna obsługa za mało osób na stanowiskach powinny być przynajmniej dwie... Hania W.M - opinia (1) GRATULUJE przeszkolonego presonelu (brak identyfikatów pracowników obsługi... W.M Jestem na tak!! (1) Jedyny minus tego sklepu to często jego klienci!! To ludzie zostawiają syf i... Agnieszka ipod a mp3 (1) Według pracownika obsługującego dział, różnica między ipodem a mp3 jest taka,... raczek REKLAMACJA (1) Kupiłem grę za 100 zł, okazało sie że nie mogę jej zainstalować na drugi... Tomasz Gajewski Tesco Cienista (1) Troche mało kas czynnych ale kolejki podobne jak w innych Hipermarketach. Nie... Klient 2 x tyg. uwaga z reklamacjami (1) okazuję się , że w media jest tylko 5 dni na oddanie sprzętu, mi padł laptop... marcin the best!! (1) obsługa miła i fachowa.duży asortyment. jarek badżmy obiektywni..... (1) Codziennie korzystam. robiąc zakupy...typu bułeczki mleko... stała klientka Szok (1) Tragedia!!!! tyle kas atylko 5 czynnych! Co się będzie działo na Swięta? pojke2 Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Byłem dwa razy około godz. 22:00 - ludzi sporo a czynne DWIE kasy... Wrzek zwrot towru (1) zwrot towau praktycznie nie możliwy chyba że z wielką łaską ( paniusie w... Anna dno dna-TRAGEDIA (1) TO CO ZOBACZYLEM NA WLASNE OCZY W GLOWIE SIE NIE MIESCI!!!!!! TRAGEDIA... rafal