jest ok (1) kasjerki b. miłe ,towar w przystępnych cenach, jakośc towarów na poziomie.... zkupowiczka SKANDAL ZABRANO AUTOBUS 812 I JAK TERAZ DOJECHAC??? (3) JAK MOZNA ZAPOMNIEC O KLIENTACH KTORZY NIE MAJA SAMOCHODU!!! CZYM MY TERAZ... Mieszkanka Zaspy-STAŁY KLIENT AU REKLAMACJE AUCHAN (1) DNIA 11.12.2009R, reklamowałem niesprawną zabawkę ,która miała być prezentem... grzegorz,gdańsk
Panie z Biuro Obsługi Klienta-zgroza (1) Robię zakupy do pracy,ale odechciewa się robienia zakupów akurat na Karwinach... Marcin Obsługa (1) Bardzo dobra obsługa. Na pochwałę zasługuje obsługa stoiska... Klientka z Dąbrowy NOWE HASŁO- PRZYMUSOWE SPACERY- DBAMY O TWOJĄ KONDYCJE KLIENCIE (2) byliśmy w IKEI, wybraliśmy łóżko,stelaż i materac.Pracownik powiedział że z... aga LM - Gdańsk (1) Wszelaki do wyboru asortyment, korzystne ceny, a przede wszystkim fachowa... V jeszcze tam nie byłem (1) nie wiem czy warto tam iść cwaniak karla - opinia (2) według mnie panuje tam brud i balagan, puste kartony, uszkodzone produkty,... karla zadowolona (2) jestem klientka sklepu od kilku lat jestem zadowolona z obslugi oraz z cen i... zadowolona MM nie dajmy robic z siebie idiotow!!!!! (3) Wku.... mnie na potege ten caly mm, a w szczegolnosci to jak traktuja... zyczliwy zakupy (1) super sklep ,super ceny w gdyni sklep czysty obsluga dobra i zawsze pomocna... marec obsluga (1) bylismy ostatni w waszym sklepie w gdyni na morskiej, chcialam powiedziec i... jowita śmierdzące ryby (2) 13.10.09 ok.godz. 10 sprzedano mi ŚMIERDZĄCE wędzone flądry. Oprócz... smakosz ryb GDAŃSK KUPUJE BEZ VATU (3) Stanowczo za mały asortyment, odnośnie laptopów - większość to laptopy do... kael super sklep (1) Jest wszystko! Czysto, jasno, mili ludzie. Zaluje ze nie ma takiego w Gdyni! lola falana Konkurs IKEA "Ty i Twój Katalog" (1) Konkurs na najlepsze zdjęcie z katalogiem IKEA w najbardziej kreatywnej... Konkursikea Tragedia!!!!! (1) Poszłam do tesco kupi laptopa o godzinie 18 i co sie dowiedzialam ze go nie... Dorota granda (1) powiem tylko tyle - jeżeli wchodząc głównym wejściem czuć swąd niemytej... Karol Biją konkurencję na głowę (1) Całkiem przypadkowo zdarzyło mi się "zabłądzić" do marketu Leroy Merlin.... erni