Niezle! (1) Chyba najlepszy hipermarket. Obsluga standardowa (ani plus, ani minus), ale... Gal Dno (1) fatalny asortyment i wysokie ceny - porownuje z Realem - pewnie efekt... Gal Uwaga na promocje w Tesco (1) Wciskają ciemnotę, w stylu 2 szt za kwotę x, po czym przy kasie jest 30%... gun
Ceny niezbyt konkurencyjne (3) Powiem nawet że niektóre produkty są tańsze w zwykłych sklepach. Jest duży... Piter ODÓR ODCHODÓW ... (1) Real już od dawna był sklepem, który raczej omijałam. Nieświeże warzywa i... Małgorzata robert - opinia (1) jestem klientem od 2 lat.Po bardzo słabym okresie widać poprawę z... robert CYFRA PLUS, Cyfra+ w Tesco Chylonia (2) Nie wiem czy dobrze oceniam, ale w TESCO w Chyloni, na Kcyńskiej pojawiło się... Janina_Adamczyk WÓZKI (1) Macie krzywe wózki, którymi bardzo ciężko się prowadzi, zauważyłem, że jest... Bogusław Letni koszmar zakupowy (1) Nie wiem, co na to Sanepid, ale odczuwalna temperatura w środku tego molocha... Klient GORACO POLECAM (1) Super promocje a do tego extra naklejki -50% i nie zabawa w jakieś punkty... sylwia O...!!! (2) Witam. Chciałby, przestrzec wszystkich przed tym hipermarketem budowlanym.... Oszukany klient paranoja (2) kiedy jestem w Tesco i spotykam sprzataczke w mini to naprawde robi mi sie... klient Duży problem bezdomnych (2) Bezdomni obstawiają obiekt od rana do wieczora. Potwierdzam opinie... w tom - opinia (1) Odmówiono mi przyjęcia towaru (dvd "firmy" manta) pomimo jego niezgodności z... tom WSPANIAŁY NADZÓR KASOWY (1) OBSŁUGA JEDNEJ Z KAS MIAŁA PROBLEM Z MOJA KARTĄ PŁATNICZĄ. POMIJAM ŻE PIĘKNA... JACEK S. Lena - opinia (4) Jestem cięta na ten sklep z dwóch powodów: 1. na półkach można znaleźć... Lena SUPER OBSŁUGA (2) Ludzie co wy piszecie za bzdury może sami spróbujecie tej pracy to docenicie... JOANNA G Żebrające żury!!!! (1) Przerażająca ilośc osób nietrzezwych, nacpanych itp. niektórzy to nawet sie... Były klient Zbyt mała liczba czynnych kas!!! (2) Jak to najczęściej bywa w sobote, wybrałam się po zakupy właśnie do TESCO.... Ula Dział Sanitarny- "........." (1) Chciałem dobrać korek automatyczny do baterii, to najpierw Pani powiedziala... dp