Wiola - ocena (1) Sam sklep oceniam pozytywnie. Pracownicy mili,pomocni. Jestem bardzo często... Wiola Zanipokojony - ocena (1) Nie podoba mi się sklep nijaki brak towaru w niektórych miejscach coś muszą... Zanipokojony Piotr - ocena (1) Nie polecam. Winda nie działa, schody ruchome nieczynne. Brak możliwości... Piotr
Live Coach - ocena (1) Zamówiłam raz przez internet z zapłatą online i odbiorem osobistym w sklepie.... Live Coach Igdyidihfljvjlv - ocena (1) Coś do klientów, bo to przez was ta praca dla tych pracowników to piekło:... Igdyidihfljvjlv Gienek - ocena (1) Obsługa jest na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, że zniknęły torhamny. Mam... Gienek Andrzej K. - opinia (1) Miła obsługa :) szczególnie kasy samoobsługowe :) Andrzej K. Gdańszczanin - opinia (1) Ogromny wybór, uczciwe ceny Gdańszczanin Krystyna - opinia (1) Najlepszy w Trójmieście Krystyna Coloratka - opinia (1) Nie polecam sklep czynny do 21.30 wcześniej do 22 na stronie godzina... Coloratka Andrzej - opinia (1) Tanio, duża oferta, czysto, bez kolejek Andrzej Krystyna - opinia (1) Duży sklep i duza różnorodność towaru. Obsluga w dziale pieczywa i ciast... Krystyna Krzysztof - opinia (1) Do niedawna byłem stałym klientem wydając ok 500 zł tygodniowo na zakupy.... Krzysztof SW - opinia (1) Kategorycznie nie polecam zakupy, a zwłaszcza zakupy on-line, w tym sklepie.... SW KGT - opinia (1) Pan Jacek z Auchan Riviera to jeden z najlepszych pracowników sklepów... KGT Małgorzata - opinia (1) Jestem regularnym klientem supermarketu moze niezbyt czestym ale regularnym.... Małgorzata zilugula - opinia (1) Dziękujemy ci IKEA za podwyżki na przestrzeni miesiąca rzędu 50-150%. Bardzo... zilugula Damian - opinia (1) odradzam!!! jesli macie alternatywe, dwa zamowienia (rozne części sofy)... Damian Z jarzębowska - opinia (1) W dniu 23. 11.2020 była w sklepie na przymorzu Gdańsk o godz 7.30 gdy... Z jarzębowska Kasia - opinia (1) Chciałabym podziękować panom z obsługi na stoisku z rybami którzy mojej... Kasia