Magda 153 (1) w dniu 21.07.2018 obsługiwała nas Magda 153. Pani nabija trzy zgrzewki... dora Fonny Funny w Tesco ul. Kcyńska (1) Super stoisko z pokrowcami do telefonów! Kupiłam tam kolorowe etui i jestem... Anna Odradzam (2) Ochrona Auchana skupia sie tylko na staniu na wyznaczonych miejscach,nikt nie... KLIENTKA
Wszystkie owoce i warzywa (1) Wczoraj ok 19 znaleźć świeżą cytrynę czy paprykę graniczyło z cudem. Warzyw i... Monika Akcja "świateczne ciasto" w Auchan Szczęśliwa (2) Brawo, brawo. Pomysł iście "handlowy". Wystarczyło stare makowce przepakować... mrj Uwaga na ceny (3) Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Często zdarza się że ceny na półce... guiś Dział mięsny - sklep Auchan Gdynia, ul.K.Górskiego (1) Wszędzie jest bardzo miła obsługa, n.p. panie kasjerki, sympatyczne, zawsze... Natalia Punkt obsługi klienta (1) Chciałabym pochwalić WSPANIAŁYCH ludzi jakimi są Pani Joanna i Pan Łukasz z... Krystyna Super (1) Wszystko jak być powinno. Duży wybór towaru, świetna strefa bezglutenowych... Marlena Pan Jacek z działu wędliniarskiego (1) Hipermarket fajny, ale p. Jacek zasługuje na szczególną uwagę. Niesamowicie... Kinga Obsluga (1) Gdynia karwony najgorsza obsluga!!! Niekompetencja bardzo mlodego Pana... Krzysztof Zadowolona (1) mieliśmy bardzo miłą, kompetentną obsługę i fachową dostawę. Kierowca dzwonił... Nike Brak szacunku do pracowników (1) Dzisiaj byłem świadkiem incydentu który w pewnym sensie z irytował mnie,... Bogdan/ zły brak opini o sklepie leclerk przymorze (1) Witam . Opisalam w sierpniu jaka spotkala Mnie sytuacja na dziale z wedlinami... gosia żenada !!! (1) Żenada Zamówiłam towar w Gdańsku z dostawą do domu, do dziś połowy towaru... Kobieta Transport to żenada.. (1) Zostawiasz towar, płacisz za transport i mają już Cie gdzieś.. na umówione... Kilo Dział mięsa i ryb (1) Ostatnio miałam okazję będąc na urlopie być z moim chłopakiem w tym oto... Marta Ta firma to jest jakis koszmar (1) Po raz trzeci przywiezli mi obite drzwi od tej samej szafy. Na dodatek... Pawel p - opinia (2) Ogólnie jest OK Jeśli chodzi o produkty takie do picia Ale jeden kierowca... p promocja piwa tyskie (1) prosze zdjac oszukancza klamliwa informacje ze piwo tyskie kosztuje 2 zl bo... leszek skupny