Kasia - opinia (1) Chciałabym podziękować panom z obsługi na stoisku z rybami którzy mojej... Kasia Małgosia - opinia (1) Podziękowania dla zespołu pracowników działu RTV i Pani Kierownik Auchan na... Małgosia lepciak - opinia (1) Jest świetnie. Nigdy nie miałem w tym sklepie kłopotów. lepciak
uważajcie (2) Sprawdzajcie dokładnie paragon z faktycznymi zakupami. Kasjerzy są... zażenowana Jango - opinia (1) Po kowidzie dania w restauracji to jakaś kpina... Porcja devolaj z frytkami... Jango Ps - opinia (1) Masakra. Na zwrot towaru trzeba czekac kilka godzin. Praca obslugi przypomina... Ps Szymon - opinia (1) Jeżeli kupujecie w IKEA meble kuchenne musicie sami według nich sami szukać... Szymon Adam - opinia (1) mieli zamknąć a działa w najlepsze i pełne półki oczywiście aż się zdziwiłem... Adam Eugeniusz - opinia (1) Chciałem kupić radio poprosiłem o podejście do mnie pracownika z działu RTV i... Eugeniusz Klientka od pomocy prawnej ;) - opinia (1) P. Jacek z działu mięsnego to najlepszy sprzedawca w całym sklepie. Zawsze... Klientka od pomocy prawnej ;) Irena Kaczmarek - opinia (1) Od lat w tym sklepie robię zakupy. Czasem 2 razy w tygodniu. Ogólnie jestem... Irena Kaczmarek ps - opinia (1) Dowóz ok, jednak przyjechało sporo mniej produktów niż zamówiłem, przez... ps - opinia (2) Nie polecam już tego sklepu i przestałam tam chodzić mimo że mam bardzo... Paulina - opinia (1) Zakupiliśmy dwie szafki nocne i komodę do mieszkania. Obsługa śmiechu warta.... Paulina Kasia - opinia (1) Na wielką pochwałę zasługuje pan Jacek z działu mięsnego zawsze uprzejmy ,... Kasia Kinga - opinia (1) Nie wywiązują się z umowy. Kurier miał być określonego dnia, obecnie mija... Kinga Jolanta Gie - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w auchan. jednak na szczególną pochwałę... Jolanta Gie Polecam :) (1) Polecam dzial miesny , mieso dobre, swieze i bardzo sympatyczna obsluga -... Nikola Fatalny transport (1) Beznadziejny dostawca! Chamski i bezczelny! Przyjechal pod blok i stwierdzil... New Gdynia Karwiny (1) Puste, zakurzone półki... napisali, że Tesco Karwiny do zamknięcia, myślę... Croolyck